Dobbelsteenavontuur: Oostenrijk #1

** laatste kans om een leuke bijdrage te bedenken **

Weten jullie het nog van vorig jaar? Onze travelmod UIO_AMS gaat weer op reis. En wat neemt hij mee: zijn dobbelsteen. Dit jaar heeft de dobbelsteen bepaald dat de reis naar Oostenrijk gaat. Het land van de Alpenweiden, Milka koeien en Tiroler-dames.

Net als vorig jaar gaat hij ook dit jaar een weblog-opdracht doen. Weten jullie nog wat hij vorig jaar mocht doen? Lekker bronwater drinken in Vichy, en het heeft hem gesmaakt! Dit jaar mogen wij dus iets voor ze bedenken wat ze kunnen doen in het mooie Oostenrijk. Om jullie een idee te geven waar ze ongeveer zitten heeft UIO_AMS een mooie kaartje gemaakt. Vanaf 12 juli verblijven ze een dag of tien in Oostenrijk.

En natuurlijk, wij als webloggers zijn wederom sadistisch genoeg om iets te bedenken maar (in ieders belang) wij willen het toch graag aan jullie overlaten.

Ik denk dat UIO_AMS daar ook wel blij mee is. Dus aan jullie de vraag: wat moet je volgens jullie gedaan hebben als je in Oostenrijk bent?

Wij zoeken dus leuke, onschuldige, bijzondere dingen/plekken/activiteiten die goed te doen zijn en die uiteraard fotografeerbaar c.q. te filmen zijn! Wij willen natuurlijk wel het bewijs dat ze het echt doen. Dus roep jullie ideeën maar en dan laten wij de dobbelsteen beslissen!

We hebben al een paar opties verzameld, en deze gaan zeker meedingen:

* Dirigeer een lokaal Mozart/Haydn/Strauss-orkest.
* het liedje "Do-Re-Mi" uit de Sound of Music naspelen/zingen
En welke opties komen er nog bij:
* Vijf mensen uit Oostenrijk laten zeggen dat ze elke dag op de FOK!weblog zitten (in het Nederlands).
* Drie echte oostenrijkse Apfelstrudels achter elkaar opeten.
* Zelf een apfelstrudel maken, bij een lokale bakker.
* Een glaasje melk melken van een van die berg koeien.
* Zorbing in Flachau: http://www.zorb.at/
* Een kijkje nemen in de Redbullhangaar op het vliegveld van Salzburg. 
* Naar het plaatsje 'Fucking' gaan en op de foto staan met het plaatsnaambord.
* Rodelen
* Onder een waterval gaan douchen
* De Grossglockner beklimmen.
* Een hele dag in lederhosen rondwandelen, de beste jodelaar uit het dorp zoeken of een Anton uit Tirol zoeken en met hem een nieuwe clip opnemen voor 'Anton aus Tirol'

Wat zijn jullie opties voor de dobbelsteen?