[FOK!actie] Serious Request 2008!

Aanstaande vrijdag gaat de Serious Request actie van 3FM weer van start! Voor een vijfde jaar op een rij zet 3FM en haar DJ's zich wederom in voor een betere wereld. Vorig jaar stond Serious Request in het teken van schoon drinkwater voor mensen in ontwikkelingslanden. Dit jaar staat draait de actie om de vluchtelingenhulp van het Rode Kruis.

De DJ's van 3FM laten zich vrijwillig zes dagen opsluiten in het glazen huis op de Grote Markt in Breda. Die zes dagen zullen ze zich 100% inzetten om zo veel mogelijk geld bij elkaar te brengen voor de vluchtelingen. Dit doen ze door onder andere speciale acties te houden. DJ Gerard Ekdom probeert bijvoorbeeld door handen te schudden geld in te zamelen. Iedere keer dat hij een hand schudt krijgt hij daarvoor 1 euro.

Met tal van deze ludieke acties proberen de DJ's en ook bekende Nederlanders geld in te zamelen. De personen die niet zo veel moeite willen doen kunnen gewoon een nummer aanvragen op de Radio. Aan het draaien van dat nummer verbinden ze dan een bepaald bedrag. Vorig jaar was FOK! ook van de partij en wel met een zeer ludieke actie: Michiel Veenstra kreeg van de FOK!ers een reuze badeend. Ook op vele andere manieren waren de FOK!kers meer dan eens in de uitzendingen aanwezig.

Ook dit jaar is FOK! van de partij. Ook de FOK!crew staat volledig achter deze actie en voila! Een eerste FOK!actie voor Serious Request 2008 is geboren. Het leuke aan deze crewactie is dat jullie gaan bepalen wat de actie precies in gaat houden. Daag een crewlid uit om een bepaalde opdracht te doen. Voor het voltooien van deze opdracht stel jij als bedenker natuurlijk een geldbedrag voor Serious Request beschikbaar. Natuurlijk moet de actie uitvoerbaar zijn en niet tegen de wet in gaan. Bedenk een opdracht die op FOK! uitvoerbaar en controleerbaar is. Dit kan je doen voor alle crewleden. Of ze mee willen werken bepalen ze natuurlijk zelf, maar een erg origineel idee is natuurlijk onweerstaanbaar.

Daarnaast kunnen jullie zelf acties gaan bedenken, ga in je blote kont voor de camera's bij het glazen huis staan of daag de 3FM DJ's op FOK! uit voor een leuke actie. De DJ's hebben namelijk allemaal een account op FOK!. En net als vorig jaar zijn ze vast weer van de partij in de topics over Serious Request. Omdat dit een actie op heel FOK! is staan er meerdere topics op het forum. Onder andere in MUZ GC en natuurlijk FTR. Have fun! en bedenk leuke acties voor jezelf en ook voor de crew.

Hallo FOK!, is er te lezen op het A4tje!