Wat is het toch met de vrouwen?

In de submit vonden wij de volgende bijdrage:

Wat is het toch tegenwoordig met de vrouwen…… Als je een serieus gesprek met ze wil houden, krijg je geen aandacht. Praat je wat dom uit je nek, krijg je aandacht. En dan komt het volgende, krijg je een relatie met een vrouw die je heb leren kennen met een serieus gesprek (daar zijn volgens mij nog weinig vrouwen van die dat willen). Krijg je via, via te horen, hij is altijd zo serieus.

Maar heb je een relatie gekregen, door dom uit je nek te praten. Krijg je weer via, via te horen, hij is nooit serieus. Wees nou eens eerlijk, waar gaat dit heen. Ook dat nekgepraat slaat nergens op. Oké, je hoeft niet altijd serieus te zijn, maar telkens een masker op te hebben, dat het allemaal zo leuk en prachtig is.

Sorry hoor, volgens mij sta je dan niet met beide benen op de grond. Ook als je een vrouw heb benaderd en je gaat wat dieper op de vragen in. Wordt negen van de 10 gelijk afgekapt……. Dit is altijd te merken met mailen of met MSN, op het moment dat je verder op het onderwerp in gaat of je wordt te persoonlijk. Krijg je geen antwoord meer terug, het lijkt erop dat ze niet geconfronteerd willen worden, met het dagelijkse leven. Wat is jullie mening?

Met dank aan Nominus voor de submit