Yvonne van H. laat weer van zich horen

Wat we nu toch weer allemaal voor enge berichten horen. Yvonne van H. gaat weer een boek schrijven. Het zal nog spectaculairder worden dan het eerste boek, die was namelijk bij elkaar gelogen.
Iets over gaskamers en neefjes en nichtjes van Yvonne van H. die stuk voor stuk beloofd werd dat het echt gewoon alleen maar moest om zichzelf te kunnen wassen.
Helaas, er zijn mensen die over de rug van allerlei rampen zichzelf interessant willen maken. Dan heb ik het niet eens alleen over Yvonne van H. maar bijvoorbeeld ook over de opgeblazen kindertjes in Joegoslavië die verdomme net een knuffel hadden gekregen van de inmiddels in Den Helder ronddwalende Kapitein Rob.

Nu weer even terug naar Yvonne van H. Onlangs liet ze een bericht achter op haar pedosite, ze zijn verslagen door het slechte nieuws wat hun bereikt had.
Welk slecht nieuws het was, werd niet duidelijk gemaakt in het bericht. Sterker nog, mensen die het dachten te weten werden bij voorbaat al voor leugenaar uitgemaakt.

Tyfus zooi, ik was nu toch wel nieuwsgierig geworden, maar helaas werd het slechte nieuws niet bekend gemaakt. Alleen deze ene teaser, Yvonne van H. weet wel hoe ze mensen nieuwsgierig kan maken. Zou ze zelf heel erg ziek zijn, of haar papegaai?
Maar uiteindelijk wordt het dan toch bekend. Het is haar neefje, die gaat de pijp aan Maarten geven.
Maar die is toch al een tijdje dood, de hele familie van Yvonne van H. was toch al uitgeroeid door de Duitsers? Maar goed, dat is een klein detail.
Jezus stond immers ook al weer na een paar dagen relaxen in het graf weer op beide pootjes de boel op te stoken.
Waarom dan niet het neefje van Yvonne van H., die heeft daar ook recht op.
Toch best wel bijzonder, je gaat dood en speciaal daarvoor wordt er een bericht geplaatst op een of andere pedofielensite. Ik zou me wel een betere plek wensen.

Maar nu we het toch over dood gaan en Yvonne van H. hebben, er is grote opruiming. De vriend van iedereen, de advocaat van heel de elite gaat ook dood. Het is Matt Hoorn die zijn laatste adem uit gaat blazen. Ook hier is Yvonne van H. enorm onder de indruk. 
Of hebben we het nu over het neefje van Yvonne van H.? Is Matt… wacht even… Matt is verdomme het neefje van Yvonne van H.
Over Matt Hoorn zullen we maar niet al teveel woorden vuil maken, die gaat toch de pijp uit. Over de doden niks dan goed toch?
Het is dan wel voor de tweede keer dat Matt zijn laatste adem uit gaat blazen, maar wie weet lukt het hem dit keer wel.

Gelukkig blijkt de aankondiging van het boek een grap te zijn, er komt voorlopig geen boek. Je weet maar nooit, je moet alert blijven, voordat je het weet mis je het boekenweekgeschenk van Yvonne van H.
En het zal dan ook nog wel eens haar laatste boek kunnen zijn. Die wordt geld waard! Boeken van dode mensen, dat is geld waard, dat weet Yvonne van H. als de beste. Yvonne van H. wordt namelijk bedreigd, alweer!  Nu door een Satanist, wat dat ook mag zijn. Zij bieden 5000 euro voor het verblijfadres van haar.
Ze heeft aangifte (luister even mee) gedaan bij de politie. Nadat die waren bijgekomen van het lachen, hebben ze haar maar weer naar huis gestuurd. Na zoveel aangiftes en een blauw oog, veroorzaakt door een keukenkastje, is het nu wel weer leuk geweest. Mevrouw van H., gaat u alstublieft naar huis, bel maar naar het alarmnummer (audio) als er iemand voor de deur staat. We staan dan binnen een paar seconden voor de deur.

Laat Yvonne van H. met rust, ze doet zulk goed werk. Totaal zonder eigen belang doet ze dit werk. En als jullie haar nog langer lastig blijven vallen, dan heeft ze geen tijd voor haar boek.