Oude beschavingen, mayaanse sterrentekens en meer

Nee, niet je horoscoop maar je superdeluxe en nog veel oudere 13 manenteken bedacht en ontworpen door de oude Mayaanse beschaving van midden Amerika. In TRU heeft Boswachtertje dit topic in elkaar geflanst met handige linkjes naar websites waar je zelf uit kan vogelen wat jouw teken is inclusief uitleg wat het nou betekent en alles. Hieronder alvast de mijne.

kin 128: Yellow Spectral Star
I Dissolve in order to Beautify
Releasing Art
I seal the Store of Elegance
With the Spectral tone of Liberation
I am guided by my own power doubled

En als dat nog niet zweverig genoeg is voor je dan kan je ook nog je geboorteteken opzoeken op deze site maar dan moet je er wel even rustig voor gaan zitten met een kop koffie en resistent zijn tegen zweverig gebabbel.

Dat is gelukkig niet alles deze week. In TRU hebben we ook nog iemand met een voorliefde van goed uitgewerkte posts, namelijk Ticker. Zijn laatste topic is ook zeker het bekijken waard als je geïnteresseerd bent in de onontdekte geschiedenis van onze mooie aardkloot. Als je ook nog even een kijkje neemt in de wikipedia pagina over hetzelfde onderwerp kan je wel begrijpen dat het een niet onomstreden ontdekking is

"Nadat de ontdekking wereldkundig was gemaakt, ontstond grote onenigheid onder archeologen over de hele wereld. Als men moest aannemen dat het hier werkelijk ging om de overblijfselen van de oudste gebouwen ter wereld, zou de hele oorsprong van de beschaving herschreven en opnieuw geïnterpreteerd moeten worden."

En als laatste stukje nog een topic over remote viewing met een artikel over een wetenschappelijk onderzoek dat minstens 85% van de mensen remote viewen onder de knie zou kunnen krijgen als je maar goed genoeg oefent. Dus mensen, koop rode verlichting ( niet voor achter je raam ) een pingpongbal en een koptelefoon, snij de pingpongbal door midden en maak er een bril van, zet je koptelefoon op en laat er ruis op spelen, doe je rode licht aan en remote view tot je eindelijk dat leuke buurmeisje onder de douche ziet zonder erbij te zijn! Ook handig met andere dingen natuurlijk.

Dit was em weer voor deze week. Tot de volgende keer.