Breezah!!!!

Zo vanmorgen eens beginnen met wat goede daden. Koffie halen voor de hele directie, allemaal een complimentje maken, koffie halen voor die geniepige personeelschef. Koekje erbij meneer? En zo gaan we dat de komende maanden maar even doen, want het lijkt erop dat het ontslagvoorstel van Donner er toch door gaat komen ook al sputtert de PvdA voor de vorm nog wat tegen. Reken maar dat er al her en der lijstjes gemaakt worden van mensen die straks, zonder dat nog toestemming vooraf nodig is, op straat worden geflikkerd zodra het voorstel van Donner er door is.

Natuurlijk worden er straks zalvende woorden gesproken: "het zal zo'n vaart niet lopen, je kan toch naar de rechter stappen, etc." Nou geloof het maar niet, want als het straks niet veel makkelijker wordt om toestemming te krijgen is deze hele operatie toch niet nodig? Er is dus meer aan de hand, we worden gewoon collectief genaaid. Onbegrijpelijk dat er niet door meer mensen moord en brand wordt geschreeuwd.

Verder nog wat? Eh, ja, op een houtje bijten gaat vervelen, nieuwe carriere nog goed mogelijk na ontslag op late leeftijd, en zag ik jouw dochter niet onlangs ergens op internet?

ohw ja, nog even een filmpje. Wel geinig hoor die 30 Reasons Girls Should Call It a Night toestand, maar filmpjes zijn toch leuker check deze

Tips voor filmpjes zijn nog welkom in de reacties dan maken we er dit weekend een moviedump van..