Krijg ebola!

Maandag 5 november 2007. Het blijkt allemaal weer de spreekwoordelijke storm in een glas water te zijn. Dachten we in Hoogeveen een heuse primeur te hebben met een razendsnelle verspreiding van het ebolavirus, blijkt het slechts om een chemische stof te gaan. Uiteraard een tegenvaller voor alle journalisten die zich al vrijwillig hadden laten 'besmetten' en net als hulpverleners en medewerkers van de dierenzaak in quarantaine waren geplaatst. Blijft even de vraag wat er zich nu wel precies in de dierenzaak heeft afgespeeld, maar de echte spanning is er toch wel af.

Nu we het toch over storm hebben, het schijnt dat de dag des oordeels nabij is. Ergens eind november zullen we getroffen worden door een superstorm met windstoten van meer dan 200 km per uur. Zelfs tornado's worden niet uitgesloten. Althans dat beweert Piers Corbijn, een vooraanstaand weerkundige uit Engeland. Piers heeft dat geconcludeert uit de zonne-activiteit, wat op zich al knap is gegeven het feit dat hij in Engeland woont waar de zon van september tot april überhaupt niet schijnt, maar dat terzijde. Piet Paulusma gelooft er trouwens heilig in dat Piers gelijk heeft. Nou geweldig, kennelijk zijn we opeens in staat om het weer van eind november te voorspellen. Laat me niet lachen, twee dagen vooruit het weer voorspellen is al te ingewikkeld woor de gemiddelde weerkundige. Stel dus voor nog even te wachten met het inschakelen van Mariska Haggenauer om helicopterplatforms te bouwen.

Verder nog wat? Eh ja, oude vibrators vooral niet weggooien, Anneke Grönloh klaagt weer over gratis publiciteit en prinsesje Petronella wordt eindelijk verstandig.

ohw ja, nog even een filmpje. Had ik gisteren even gemist, maar voetbal is nog steeds oorlog