Monkey Business 4

Ja, ik had er nog een h woord erachter kunnen zetten.

    Sinds ze Guy Ritchie heeft uitgehold is ze in mijn ogen niets meer dan een Succubus. Natuurlijk zullen er mensen zijn die Madonna een "pracht van een meid" vinden. Ze adopteert Afrikaanse kinderen en treedt op tijdens Live Earth. Ok, de adoptie was niet helemaal legaal verlopen, en haar eisen voor Live Earth zijn nogal dubieus. Eigenlijk is heel Live Earth dubieus. Ik heb me redelijk verdiept in de hele klimaatdiscussie, en weet eigenlijk nog steeds niets. Net als de rest van de wetenschappelijke wereld, want ze zijn het allemaal eens dat ze het niet eens kunnen worden. Is het echt de schuld van de mens? Of maken we gewoon onderdeel uit van een proces dat al miljoenen jaren aan de hand is?

     Ik ben niet boos omdat ik het niet eens ben met de mening van de Live Earth supportes. Ik ben het gewoon niet eens met alle bombast waarmee ze het presenteren. Twintig HD TV's, spotlights zo groot als onze soepborden (allemaal van Philips), sterren die aankomen vliegen met hun privé-jets... WHAT THE FUCK IS WRONG WITH YOU PEOPLE???

    Serieus, de hypcrisie van het festival is nog groter dan de bijdrage van China aan het broeikaseffect. Mensen moeten leren om de natuur met rust te laten. Dat is nu juist hetgeen waarom al deze rotzooi is begonnen. Wil je echt iets aan het milieu doen? Laat het dan met rust. Gooi er geen troep in, ga het niet omploegen, verbouwen. Ja, daar is het al te laat voor. Maar het is ook al te laat om alles te veranderen. Humanity is fucked, deal with it. 

    Volgend jaar wil ik op 08-08-08 Hypocrite Earh. Alle sterren van Live Earth moeten minimaal 20% van hun miljoeneninkomen afstaan aan de bouw van meer windmolenparken (terwijl kernreactors veel meer opleveren en veiliger), ze moeten een jaar lang onbetaald rotzooi ruimen langs de snelwegen, de bevolking van India en China met driekwart laten afnemen, de poolkappen laten bijgroeien, zorgen dat de aarde verder van de zon komt te staan, een ijstijd verkomen, en bovenal:

een film maken genaamd The Truth. Een 90 minuten durende docu over de echte feiten betreffende de klimaatverandering. Al Gore doet al mee, als diascherm.

    Everybody, doe iets aan het klimaat als je het kan doen. Maar wil je echt iets eraan doen? Verdiep je eens 20 uur in alle aanwezige bewijzen, denk goed na, en beslis zelf:

Natuurlijk proces? Of menselijk handelen?