Het onrustige gevoel van Robbert

We meldden jullie vorige week al dat 'genverbrander' medium Robbert van den Broeke een nieuwe graancirkelformatie had ontdekt. Tijd voor een update!

Inmiddels heeft die formatie zich namelijk verder uitgebreid. Er was vorige week van alles loos daar in het Brabantse land.

Op maandag was Robbert op het bewuste perceel aanwezig toen spontaan een nieuwe formatie gevormd werd als gevolg van een elektro-magnetisch veld. En twee dagen later zag Robbert op dezelfde plek een flitsend licht, ter grootte van een tennisbal. Dit leidde opnieuw tot de vorming van een nieuwe graancirkel. In het midden van deze laatste cirkel lag ook nog een hoopje wit poeder. Bij beide gebeurtenissen waren afgezien van Robbert nog andere getuigen aanwezig. Het is dus echt geen hoax!

Robbert gaat dat witte poeder trouwens nog (laten) onderzoeken. We willen natuurlijk niet vooruit lopen op de resultaten van dat onderzoekje, maar het zou ons niks verbazen als het een zeer zuivere vorm van silicium zal blijken te zijn. "Zo zuiver zelfs dat het hier op aarde eigenlijk niet te maken zou zijn."