Allison Stokke: wereldberoemd door foto en video

Collega Maurisico van FOK!sport wilde het volgende met de bezoekers van de FOK!blog delen.

We zijn het natuurlijk al een beetje gewend. Uiterlijk is belangrijk. Ook in de sportwereld. Uiterlijk wordt zelfs zo belangrijk dat je zelfs zonder ook maar iets te presteren een held kunt worden.

Anna Kournikova kwam natuurlijk dicht in de buurt van het sportheld zijn zonder te presteren. David Beckham deed de laatste jaren aardig zijn best vooral als Metrosexueel bekend te staan. Gelukkig heeft Becks zich de laatste maanden sportief hersteld.

Wat je ook van twee bovenstaande voorbeelden mag denken, beide sporters acteren of acteerden tenminste nog op het hoogste niveau. Dat kunnen we niet van Allison Stokke zeggen. Allison Stokke? Dat is het meisje dat hieronder bevallig met haar polsstok op de foto staat.

Allison Stokke

Allison Stokke is een sportend meisje op college. Ze heeft vast talent, maar is nog niet actief op het hoogste niveau. Allison ziet er alleen alleraardigst uit. En dat veroorzaakt al een hype op internet.

De foto werd ergens op internet ontdekt en vervolgens verspreid op allerlei sportieve -en niet sportieve sites. Daarnaast vonden de actieve googlers nog een interview op You Tube. Inmiddels is dit interview meer dan een miljoen keer bekeken!

Allison kreeg zelfs een plaatsje in het foto-overzicht van het Belgische Sportwereld. En zo maakte ik kennis met de Amerikaanse. Al beroemd voordat ze iets heeft gepresteerd.