Yolanthe gaat cashen

Drie jaar lang doe je je stinkende best om een leuke website voor iemand bij te houden.
Belangeloos pluis je alles uit en plaats je nieuwtjes op de website. Nieuwe initiatieven worden in gang gezet en dat allemaal voor een ander zonder dat je er zelf iets beter van wordt.

Tja Yolanthe, zo zit het anders wel in elkaar. Drie jaar lang heeft Bianca voor jou haar best gedaan. Misschien heb je wel een deel van jouw succes te danken aan de inzet van jouw fans.
Maar nu mevrouwtje Smit succes heeft, een leuk contractje heeft binnengesleept om mee te doen aan een of ander kutprogramma en verkozen is tot de meest sexy vrouw van het jaar, gaan we sterralures krijgen.


Of had je die al? Jij was toch degene die op jouw website, wat zeg ik, op Bianca's website schrijft dat het zo geweldig is wat Bianca voor je doet? Wat is er veranderd?

Hoogmoed komt voor de val, dat dan maar rap mag komen.

Maar Bianca is niet uit het veld te slaan, ze gaat gewoon verder. Alleen is ze wel haar initiatief kwijt, haar domeinnaam en haar trots.

Het gerucht gaat dat Bianca er toch dik voor betaald gaat worden. Het management heeft dan hard uitgehaald naar de oprichtster van de website door de domeinnaam op te eisen en vervolgens niks uitlegt, Yolanthe schijnt het toch wel zielig te vinden. Laten we haar 300 euro geven, dan houdt ze zich misschien wel stil.


Zeg Yolanthe, ben je helemaal van de pot gerukt?
Hoeveel vang jij nou eigenlijk met dat nieuwe contractje van je? Je plempt straks "jouw" website vol met merchandise en 0900 nummers zodat we jouw geile stem (heb je al een Volendams accent?) kunnen kopen als ringtone. Of moeten we je op jouw mooie donkere ogen geloven dat dat de bedoeling niet is?