Celebrity Death Match

Goedenavond dames en heren en welkom hier bij de eerste aflevering van 'Fighting with the Stars' op SBS 6. Het publiek is in grote getallen naar deze boksarena gekomen en heeft er zo te horen zin in! Ik ben uw verslaggever en we hebben een pareltje voor u vanavond! In de linkerhoek, in Feyenoord tenue, met een gewicht van ongeveer 90 kilo: John 'twee linkerbenen' de Wolf. Na zijn verlies in 'Dancing with the Stars' is hij uitermate gedreven om de winst hier vanavond te pakken. En in de rechterhoek, geheel naakt, met een gewicht van ongeveer 110 kilo, hebben we Ruud 'laat je niet gek maken' Benard, die zijn verlies in Big Brother eigenlijk nooit te boven is gekomen en deze vechtpartij als laatste redmiddel ziet om ooit nog iemand te worden. Het publiek is in ieder geval de winnaar vanavond, want één van deze hasbeens zien we nooit meer terug! De scheidsrechter voor vanavond is Gerard Joling, die net zijn nieuwe nummer 'Beuk me gek' heeft gezongen en zich inmiddels in zijn bikini heeft gehesen.

De bel klinkt en we zijn onderweg! De heren beginnen afwachtend, draaien om elkaar heen. Ruud maakt een schijnstoot, maar John houdt het hoofd koel. En weer een schijnstoot van Ruud. Oh nee! Hij maakt een fout, is even uit balans en komt te dicht bij. John hoekt hem boven op zijn oog. En onze nationale knuffelbeer gaat meteen neer! Daar komt Gerard Joling aangehuppeld, 'Eén, twee, drie...' Ruud krabbelt langzaam overeind, maar daar komt John alweer. Met de elegantie van een nijlpaard duikt Ruud onder de aanvliegende punt van John's voetbalschoen door, maar hij kan niet voorkomen dat de in punten geveilde noppen zijn gezicht raken. Een stuk van zijn wang scheurt los en landt met de bebloede kant naar beneden op de mat. Oh oh oh, wat een spektakel mensen. Je moet het zien om het te geloven! Joling springt direct tussenbeide.

Afgeschermd door de zingende nichtegaal, weet Ruud zichzelf aan de touwen omhoog te hijsen. Zijn kiezen zijn door het gat in zijn wang te zien. Ver-schrik-ke-lijk! Het bloed stroomt uit zijn wang over zijn borstkas naar beneden. Het is gruwelijk! Gruwelijk goede televisie! 'Gaat het schat?' horen we Joling vragen terwijl hij volgens mij meer oog heeft voor de enorme zwaaiende leuter van Ruud. Ruud wil er niets van hebben en duwt Joling met een boos gebaar opzij. Oh, wat gaat het er hier wild aan toe. Met een oerkreet met zachte G duikt Ruud boven op John, die bezwijkt onder het gewicht en ineens hulpeloos vast gepind ligt onder het vadsige naakte lichaam. Nee, je zou niet graag in zijn voetbalschoenen staan op dit moment. Maar wacht! Jawel! John kan nog één hand bewegen en die gaat langzaam naar... nee toch? Oei dit gaat pijn doen! Ja hoor! Hij heeft de ballen van Ruud stevig vast en knijpt er flink in. Oh, ik kan het bijna niet aanzien. Een luide huil van pijn vult de arena. Joling kijkt met een pijnlijke blik toe, maar grijpt niet in. Ruud rolt van John af, met zijn benen opgetrokken en zijn handen voor zijn kruis. John krabbelt overeind. Aan de blik in zijn ogen te zien is hij nog lang niet klaar met onze Ruud. Hij loopt terug naar de touwen, neemt een aanloop en met een kracht waar Koeman in zijn gloriedagen jaloers op zou zijn geweest schopt hij Ruud vol in zijn kruis. Volgens mij zag ik... oh jeeh! Hij heeft zo hard geschopt dat het hele zaakje van Ruud zo het publiek in is geschoten. Een dame op de achterste rij is één van de gelukkigen en houdt een bebloede bal triomfantelijk omhoog. Goed gedaan mevrouw! Ik zou hem goed beschermen, want die kan nog geld waard worden.

Het is ongelooflijk , maar ondertussen komt onze Ruud toch nog overeind. Hij staat verdwaasd op zijn benen te zwaaien. John staat al klaar voor de doodschop. Hij rent op Ruud af. Oh nee! Per ongeluk stapt hij op het stuk afgescheurde wang en glijdt onderuit. En meteen heeft Ruud hem te pakken. Met een bovenmenselijke krachtsinspanning tilt Ruud John van de grond en trekt hem tegen zich aan, zijn armen in een doodsgreep om zijn onderrug geslagen. 'Lekker knuffelen! Lekker knuffelen!' schreeuwt Ruud en mensen, je gelooft het misschien niet, maar je hoort hier de rugwervels kraken! Dit is nu wat je noemt een 'Benarde' situatie. Ha ha! Oh oh! John's benen hangen al slap, dat wordt een rolstoel bestellen!

Maar John is nog niet uitgevochten! Met een ijselijke kreet duwt hij zijn wijsvinger diep in het oog van Ruud, dat openbarst als een overrijpe kiwi. Ruud's mond zakt open en met een dode blik in zijn overgebleven oog stort hij achterover! Wat een slachting! Wat een entertainment! Mensen, we hebben een winnaar! John, publiciteitsgeil als altijd, trekt zichzelf met zijn handen over de mat richting Joling en de microfoon. Zijn benen slepen nutteloos achter hem aan. Joling loopt lachend voor hem weg. 'Je kan me toch niet pakken! Je kan me toch niet pakken.' Wat een deugniet is die Geer toch!

Goed. Dit kan nog wel even duren dus we gaan eruit. Volgende week in 'Fighting with the stars' Beau van Erven Dorens tegen Albert Verlinden. En vergeet vooral niet aanstaande woensdag te kijken naar Katja Schuurman en Froukje de Both in 'Fistfucking with the Stars'. Prettige avond en tot ziens.