Gouden Kooi

Wij hebben een mooi knopje, namelijk de submitknop en daar kunnen jullie alle leuke dingen op kwijt die jullie tegenkomen tijdens het internetten, dus eigenlijk is die submitknop een geweldige uitvinding. Maar zoals met alle geweldige uitvindingen zijn er ook nadelen, de uitvinding van het wiel veroorzaakt files en de submitknop veroorzaakt spam.

Met grote regelmaat vinden wij ''leuke'' submits naar toffe ringtones en andere ongein, maar we hebben ook een vaste Nederlandse spammer, eentje die na al de submits nog niet snapt dat we zijn ''persberichten'' niet plaatsen, al voelen we ons wel zeer belangrijk doordat hij ons altijd geachte redactie noemt.

Over wie ik heb, heel makkelijk, over de webmaster van eengoudenkooi, die nog niet helemaal door heeft dat hij als submitvervuiler al helemaal niet kan eisen wat wij in berichtje zetten en toch probeert hij het keer op keer:

quote:
Graag willen wij dat u in dit bericht een klikbare URL naar onze site plaatst zodat ook uw bezoekers een bod uit kunnen brengen!
Een klikbare URL nog wel, maar goed wij zijn niet gek dus hierbij het vriendelijk verzoek aan de geachte webmaster van eengoudenkooi om met z'n muisknop uit de buurt van onze submitknop te blijven.

Want hij mag zich gelukkig prijzen dat we nog een beetje aan netetiquette doen, want je mobiele nummer en je faxnummer in een submit zetten dat is vragen om problemen nietwaar ?