Wat is Dit: Opgave 64 - Uitslag

En ook voor deze opgave hadden jullie weer 2 ronden nodig voor deze opgave. Deze keer was het JtS die het goede antwoord gaf. Op zijn antwoord zijn maar liefst 24 lifter namelijk:

ABC-tje, B, Charrel, cw2cu, destrovel, Dope-E, FOKKER007, freecell, geertp, G-lock, Klegie, lapschwanz, Lode, lolz, natedanielz, nsgopfok, RHArcher, Rossdale, singlemetkids, TheYoung1, tomatoman, twinkels, Viper2k1, welpje20 en zjosken. Zij krijgen dan ook allen 3 punten.

De tussenstand site kunnen jullie wel bekijken maar deze zal voorlopig niet geupdate worden. Totdat hier een andere oplossing voor is, is er een 'Excel'-bestand waar de scores in staan. Dit kun je hier vinden. Voor de mensen die geen zin hebben om te kijken komt hier een korte samenvatting. In de jaarstand staat JtS nog steeds aan de leiding maar staat nu op 78 punten. In de kwartaalstand is er maar meer 1 koploper, namelijk Charrel die op 18 punten staan.

De prijzen
Voor kwartaal 4 (dus de periode tot en met 31 December) is MSI zo vriendelijk geweest om een mooie prijs ter beschikking te stellen:
MSI Megaplayer P640 - Een super trendy, stijlvolle functionele MSI MP3 speler. Met: 1,8" CSTN Display, 8GB HD Opslagcapaciteit, MP3/WMA, Foto browsing & M-JPEG Playback, CD direct opnemen, Supports 2.0 High Speed, Oplaadbare Li-ion batterij, SRS WOW Sound.

De oplossing: Briefopener

Tot WiD.