Name that bitch (prizes)!

Oké, we zijn niet zo vlot geweest met het bekend maken van het prijzenpakket van Name that bitch! maar nu is het dan zo ver. Het slechte nieuws is dat de gratis pijpbeurt niet doorgaat, maar er zijn een aantal leuke prijzen beschikbaaar gesteld. En geen nood, er komen nog heel wat opgaven tot aan de verkiezingen, dus iedereen die op hopeloze achterstand staat, maakt gewoon nog kans.

Eerste prijs

Jaag je vrienden de stuipen op het lijf met de R/C Shark. De op afstandbestuurbare haai beweegt zich net zo sierlijk voort als een echte haai. Zit op een afstand en kijk hoe ze zwemmen voor hun leven!

de haai kan duiken, weer omhoogkomen, zijn staart naar links en naar rechts bewegen. Wat er helemaal goed uit ziet is als je de haai op precies de goede hoogte in het water laat zwemmen zodat zijn vin net boven het water uit steekt. Alles is mogelijk dankzij de micro chip die zich in het hoofd van de haai bevindt.

Prijs beschikbaar gesteld door

Tweede prijs

Iedere nacht weer verschijnt er een prachtige dame in uw dromen? U zou haar wel in uw armen willen sluiten, maar ze is onbereikbaar? Niet meer! Deze wulpse vrouw bakt u gewoon zelf. Incl. taartmix dus bakt u dit cakje gemakkelijk van eigen deeg!

Welke man droomt er nu niet van deze heerlijke, wulpse, absolute Droomvrouw – de godin uit alle mannendromen! En heren… geen zorgen! De bakvorm wordt geleverd met een kant en klare vulling. De eerste keer is deze dame dan ook gemakkelijk te bereiden. Daarna kan de bakvorm worden gevuld met allerlei andere heerlijkheden.

De bakvorm is meerdere malen te gebruiken. Vele gelegenheden, veel plezier!

Prijs beschikbaar gesteld door

Derde prijs

Love is in the air! We gaan massaal naar buiten en het strand en ontmoeten misschien de liefde van ons leven! Dan is het toch heerlijk om een spannend spelletje met deze dobbesltenen te doen!

Met deze lichtgevende dobbelstenen weet je nooit waar de avond eindigt.

Prijs beschikbaar gesteld door

The rules The prizes The game