Name that bitch! (rules)

De verkiezingen zitten eraan te komen dus een spellutje over de politiek leek ons wel aardig. En als het een beetje meezit dan kan je er nog wat mee winnen ook.

Het is eenvoudig, iedere week komt er een "Name that bitch"-blogje voorbij met daarin een portret van iemand uit de politiek. Het is de bedoeling dat jullie aan de hand van mijn subtiele hints raden om wie het gaat. Dat kan iemand uit de actualiteit zijn maar ook iemand uit een grijs verleden.

Je kan 24 uur raden en wie het eerste het goede antwoord geeft, krijgt 2 punten, lifters op het goede antwoord krijgen 1 punt zolang het maar binnen 24 uur is gegeven. Wie het eerste 15 punten heeft, wint een prijs. Wat dat is, wordt nog bekend gemaakt. Voor al het overige: Mannee beslist!

ff oefenen met een kort inkoppertje

Deze wolf in schaapskleren importeerde een bruidje, maar keerde zich vervolgens tegen asielzoekers. Uiteindelijk werd hij uit zijn partij verstoten, al zal hij zelf beweren dat hij vrijwillig opstapte. Hij trapte vervolgens lekker na in de richting van zijn oud-collega's en belandde ook nog even in een cel, maar wist toch wat populariteit te veroveren onder de kiezers. Dat is inmiddels echter achter de rug en omringd door een bonte verzameling leeghoofden, probeert hij nu alsnog uit het dal omhoog te klimmen en een kamerzetel te veroveren.

Nou dat was makkelijk hè, maar deze telt dan ook nog niet.

Nee sukkels, niet Balkenende! die foto is gewoon het standaardicoontje voor dit spellutje..