Wet leidraad voor ontslaan ?

Nee joh, de wet is geen goede leidraad voor het ontslaan van een 42 jarige man die met zijn vieze vingertjes aan een 17 jarig meisje zit. Hij is niet alleen bijna twee en een half keer zo oud als het lichtelijk domme kind maar hij is ook nog eens ontzettend verkeerd aangezien hij haar leraar is. De perverse man zit dus duidelijk niet op zijn plek in het onderwijs.

Kijk, ik kan me ook wel voorstellen dat als je vrouw ondertussen ook in de 40 zit qua leeftijd en ruim boven de 100 qua gewicht dat je dan wel eens een keer naar zo'n bukkend of vooroverleunend meisje kijkt. Dat je er zelfs een keer aan denkt als je s'ochtends onder de douche staat om het zweet van je vrouw van je af te douchen kan ik ook nog mee leven. Maar blijf eens met je vieze handjes van het meisje af.

Als ze daadwerkelijk een relatie is aangegaan met je heb je haar op een goede manier gehersenspoeld, want naast het kwijtraken van haar geliefde op dit moment kan ze ook het laatste stukje van haar jeugd wel negeren. Waar ze met jongens van haar eigen leeftijd uit moet gaan, zoenen,neuken en ga zo maar door, zal ze nu op haar kamertje zitten. Denkend aan hoe dom ze was dat ze je ooit met een vinger aangeraakt heeft. Ze is namelijk een social outcast op dit moment, ze is de hoer van de school en de slet van de leraren. Dat meisje heeft geen leuk einde aan haar jeugd.

Ow, en de school vraagt zich af of ze je moeten ontslaan, je hebt waarschijnlijk een goede staat van dienst en vriendjes in het bestuur.