Michel wil wel

Michel is maar een druk mannetje. Michel is namelijk fotograaf en niet zo'n klein beetje ook. Hij is namelijk altijd op zoek naar modelletjes.
Even Googlen op zijn naam en je komt tientallen advertenties tegen. En hij doet alles voor niets! Gratis dus. Teken even een contractje (en als je minderjarig bent en toch naakt wil poseren, neem dan even je ouders mee) en je krijgt een cd met allemaal foto's van jezelf. Vergeet niet dat je dan meteen verplicht bent om 6 keer per jaar te poseren. Neem gerust een vriendinnetje mee, dan kan die ook meteen even tekenen.

Maar Michel wacht niet op jouw telefoontje, nee hij speurt internet af om tien jarige meisjes uit te nodigen voor een leuke fotoshoot. (even bladeren naar reactie nummer 108)

Michel is overigens wel veelzijdig, hij fokt ook konijnen en cavia's en heeft een eigen Superdude! Maar bedonder deze eerlijke, zorgzame, verlegen, rustige en gewoon erg lieve jongen niet! Je staat zo op zijn zwarte lijst.
Iets waar je volgens ons alleen maar trots op kan zijn.

Volgens de submitter Higgy, is die Michel maar een rare snuiter, daar zijn wij het eigenlijk wel mee eens.
Maar mocht je belang hebben bij een gratis reportage van jezelf in badpak, naakt of gewoon in je luier, neem dan gerust even contact op met Michel.

Update: Michel is er maar druk mee. Nu hij ziet dat zijn bezoekersaantal boven de 10 is gestegen gaat hij zijn website eindelijk eens vernieuwen. Sterker nog, hij maakt het nu nog aantrekkelijker voor onze potentiele NVD stemmers. Meer foto's van minderjarige meisjes worden in bikini op de voorpagina gezet en de zwarte lijst is inmiddels openbaar en netjes in het menu geplaatst. Ja, Michel die wil wel.