Van alles wat

Zo tijd om eens op te ruimen en jullie een blikje te gunnen in onze schatkamer van filmpjes en ander spul, genaamd: de submit

We beginnen met wat japans vermaak, als eerste een niet alledaags taxiritje, ik persoonlijk zou de hele boel onder hebben gekotst, en in Japan wil het ook nog wel eens slecht weer zijn, en aangezien een gemiddelde japanner niets weegt kan het gebeuren dat ze zo maar omver worden geblazen door een flinke bries.

Als volgende gaan we een kijkje nemen in de wereld van dier en mens en de soms wat minder prettige ontmoetingen tussen beide soorten en daar zitten best wel pijnlijke en schokkende momenten tussen.

Tja, en zonder een gezellig muziekje kunnen we natuurlijk ook niet, van Vagere_Hein kregen we een gouwe ouwe via de submit, en dat liedje is zo oud dat sommige van jullie toen nog niet eens geboren waren, maar echte ouwe lullen zullen het zich vast nog wel voor de geest kunnen halen.

En uiteraard een leuk spelletje, want alleen maar een beetje kijken is natuurlijk ook saai, dus lekker knallen en schieten met Zombie Mario World.

En als laatste wil ik jullie nog even meegeven dat basketbal een gevaarlijke sport is.

Met dank aan Tijnes, Mooha, Kamo, Vagere_Hein en een onbekend iemand voor de submit