(reclame) Sony Ericsson

Vandaag heeft de weblog van FOK! zijn dieptepunt bereikt. Van een van onze werkgevers, zo worden ze vanaf heden genoemd, kregen wij het vriendelijke verzoek om de nieuwste reclame van Sony Ericsson te promoten. (bekijk het filmpje)
Tuurlijk werd hier de nodige dwang uitgeoefend. Als wij niet akkoord zouden gaan, dan krijgen we ook niet de nieuwste Sony Ericsson telefoon. (bekijk het filmpje)
Het is dus kiezen of delen.

Nu we dus officeel commercieel zijn gegaan en onze onafhankelijkheid hebben in moeten leveren, gaan we ook voor het goud wat er blinkt. Had ik al gezegd dat Sony Ericsson een nieuwe reclame heeft gemaakt, met lekker tennisspeelsters er in? Die in korte rokjes over de daken springen? Nee? Oh, Sony Ericsson heeft een nieuwe reclame campagne, waar twee tennisspeelsters over daken springen in strakke kleding. (bekijk het filmpje)

(klik op de afbeelding om de gratis commercial te bekijken)

En we kunnen zelf ook nog een spelletje spelen met deze dames. Het gaat dus om de nieuwe Sony Ericsson telefoon. (bekijk het filmpje)

Binnenkort mogen alle webloggers de telefoon in ontvangst nemen, tenminste, daar gaan we van uit. Of alleen onze werkgevers staan binnenkort op het dak om een balletje te slaan. Maar dan moesten we wel een behind-the scene foto's plaatsen.
Tja, wij zijn niet zo moeilijk, alles voor de nieuwe Sony Ericsson telefoon. (bekijk het filmpje)


Dit is Ana Ivanovic die bij de make up zit. (bekijk het filmpje)


Op de foto rechts zie je Daniela Hantuchova. (bekijk het filmpje) Kassa!!!

Nu we toch commercieel gaan en onze werkgevers de grote bedragen binnen halen, lijkt het ons een goed idee om salarisonderhandelingen te beginnen. Dat hoeft niet perse in geld... oh had ik al gezegd dat Sony Ericsson een nieuwe reclame campagne is begonnen? ... maar het mag ook in mooie spulletjes.
Toevallig ben ik toe aan een nieuwe auto, dus die kan alvast besteld worden. De buurt gaat ook een beetje achteruit, teveel Nederlanders, dus het wordt tijd om te verkassen naar een of ander Golfpark. Oh, vergeet niet morgen de nieuwe Sony Ericsson telefoon te kopen. (bekijk het filmpje)

Wij verkopen onze ziel voor een mobieltje, de onschuld is verdwenen. Maar bekijk het filmpje nog even, dan kunnen we door middel van cijfers aantonen hoe vaak er op de link is geklikt. Hoe meer kliks, hoe meer telefoons we krijgen.