Cowboy bedreigt koreaan

De grote cowboy van Amerika heeft besloten duidelijk aan te geven het niet leuk te vinden dat er met dartpijltjes naar hem gegooid wordt. Hij heeft al aangegeven met grote bommen terug te gaan schieten als het zou gebeuren.

Hij houdt heel erg braaf zijn woord en zegt tegen de Koreaan dat als hij niet heel erg snel stopt met dartpijltjes gooien dat hij dan echt eens een keer langskomt om het hele spul af te pakken. De Koreaan moet natuurlijk wel doorhebben dat na de Irakees, de Afghaan en misschien zelfs wel de Iranees, de Koreaan zelf ook gewoon moet luisteren naar de cowboy.

Ikzelf ben ook niet zo gek op het spelletje dat de koreaan speelt maar kan me nog veel meer ergeren aan het feit dat de cowboy zijn mening maar aan ieder land ter wereld op kan leggen. Immers mag hij wel miljarden aan wapens(nuclear of niet) uitgeven en alle regels die andere hem stellen negeren.

De cowboy zoekt ook nog steun bij zijn vriendjes om met zijn allen bommen op de Koreaan te gaan gooien. Het wordt een gezellige zomer op kamp "wereldleiders".