WK voetbal

Vandaag valt de beslissing in groep B. Trinidad en Tobago maakt nog een kleine kans om door te dringen tot de achtste finales: De 'Soca Warriors' moeten van Paraguay winnen en Engeland moet haar sportieve plicht doen tegen Zweden.

Engeland heeft nog iets goed te maken, want het doelpunt wat de Engelse spits Peter Crouch tegen Trinidad maakte, was toch wel een beetje dubieus. Kijk maar eens goed naar deze beelden. Het heeft er alle schijn van dat Crouch bij zijn tegenstander Brent Sancho aan zijn rastalokken trekt.

Brent Sancho, een echte Rastafarian, maakt een heel raar seizoen door. Hij moest aan de eind van vorig seizoen weg bij de Schotse club Dundee en kon in augustus met heel veel moeite alleen nog maar een contract krijgen bij Gillingham FC, een club die in League One speelt. In november werd hij bijna ontslagen bij zijn club, omdat hij geblesseerd was, maar toch meespeelde voor het nationale team van Trinidad. In maart zou hij verhuurd worden aan Swansea, maar ging er iets mis bij de verlenging van zijn verblijfsvergunning en daardoor keerde hij vroegtijdig weer terug naar Gillingham.

Ondanks alle tegenslagen werd hij door Beenhakker geselecteerd voor het team van Trinidad en Tobago en mag hij nu zijn kunsten vertonen in Duitsland.