Submits!

Een kleine greep uit de submits van deze week, die geen eigen blog krijgen, maar wel leuk genoeg zijn om hier te plaatsen.

kaspermols282 zag het filmdebuut van Zhenar en kreeg daardoor het idee voor een eerste Fok! (short) Movie Award verkiezing. Denk je dat je creatief genoeg bent? Altijd al gedroomd van een filmcarrière? Durf je de harde competitie met Maikuuul wel aan? Dit is je kans! Je kunt je tot dinsdag 20 juni aanmelden!

Danny stuurde ons deze submit. Deofabrikant Axe lanceerde onlangs in Zuid-Afrika een reclamecampagne met als thema 'Axe Wants Guys to Get A Girlfriend'. Deze gast heeft inderdaad een vriendin nodig.

kaspermols282 is voor de FOK! Movie Awards van volgend jaar blijkbaar ook al op zoek naar geschikte buitenlandse inzendingen. Hij vond dit *kuch* artistieke filmpje ('Talking Hands') en zette het voor ons in de submit.

We hadden ons voorgenomen om voorlopig géén Cola en Mentos filmpjes meer te plaatsen, maar Dannytjeuh wist ons voor deze ene keer toch nog zo gek te krijgen. Wat deze kerels kunnen met Cola en Mentos pepermuntjes tart namelijk elke verbeelding.

Tenslotte nog eentje speciaal voor de Bob Saget fans (met dank aan Danny voor de submit). Jamie Kennedy heeft op MTV een nieuwe show en om dit te vieren heeft hij een video clip gemaakt: 'Rollin with Bob Saget'.
Waarschuwing: Deze music video bevat teksten die niet geschikt zijn voor jeugdige oortjes.

Kom jij leuke of aparte dingen tegen op internet, zet ze dan eens in de submit.