Wat is Dit: Opgave 26 - Uitslag

Net als de afgelopen twee opgaves, hebben jullie bij deze opgave er ook 3 ronden voor nodig gehad om het goede antwoord te raden. JtS is degene die als eerste het antwoord gaf en sleept daarmee 6 punten binnen. Op zijn antwoord zijn maar liefst 32 lifters. Deze krijgen natuurlijk 3 punten. Hun namen zijn: Bafnek, Brucetheman, Charrel, -Confusion-, destrovel, dfr0st, Exyge-II, Finch, FOKKER007, FormerlyKnownAs, Huuf, InTrePidIvity, Kloppie, lapschwanz, level1, Lode, lolz, Martijnnissen, MilanvanEck, MoHaa, natedanielz, pbouwen, qu63, rijzwijk, Singlemetkids, Steviesteve, the_midget, Ursel, victoryismine, Viper2k1, welpje20 en zjosken.

De tussenstand site kunnen jullie wel bekijken maar deze zal voorlopig niet geupdate worden. Totdat hier een andere oplossing voor is, is er een 'Excel'-bestand waar de scores in staan. Dit kun je hier vinden. Een korte samenvatting voor de mensen die geen zin hebben om te kijken: De kwartaalstand is over de afgelopen twee opgaves veranderd, singlemetkids staat nu namelijk alleen aan kop met 21 punten. In de stand om de jaarprijs staat JtS nu alleen bovenaan door zijn overwinning van deze opgave. Hij heeft nu 36 punten.

Nu nog even twee huishoudelijke mededelingen. In de eerste ronde van deze opgave werd een plaatje geplaatst, hoewel dit niet het goede plaatje was, willen we jullie toch verzoeken om gewoon GEEN plaatjes in de reacties te zetten. Dit om verwarring te voorkomen. Daarnaast komt er voortaan altijd op Donderdag en op Maandag een Wat is Dit. Ongeacht of de plaatjes al geraden zijn of niet. Dit houdt dus in dat er twee vaste startmomenten zijn voortaan. Donderdag om 20.00 en Maandag om 12.00. Vanavond begint dus de nieuwe opgave.

De prijzen
Voor kwartaal 2 (dus de periode tot en met 1 juli) is X-toys zo vriendelijk geweest om een mooi prijzenpakket ter beschikking te stellen. Dit prijzenpakket bestaat uit:
A Thousand And One Nights (massage sampler)
Buzz Off Finger Vibrating Keychain (vibrerende sleutelhanger)
Erotic Dice Glow in the Dark


Naast dat X-toys.nl de prijzen ter beschikking stelt hebben zij ook een speciale aktie voor FOK!kers: Als je bij je bestelling de kortingscode 193466 invult krijg je € 2,50 korting bij een besteding van 25 euro of meer.

De oplossing: Lichtmetalen velg met Autoband

Tot WiD.