Playboy dreigt met stoppen

De playboy heeft het wel zo'n beetje gehad met al de uitgelekte en ingescande foto's die her en der op het internet opduiken. Er was een tijd terug al een foto van Bridget uitgelekt voor de bladen in de winkel lagen. En de foto's van Bridget waren al vrij direct op het wereldwijde web terug te vinden.

Playboy begint door te krijgen dat het geprinte medium een klein beetje achterhaald begint te worden met de snelheid van het internet. Ze zijn niet echt snel daar, maar ze zijn er na dalende verkopen toch al vrij snel achter. Het is echter niet zo dat we zonder bekende tieten en flamoesen komen te zitten. Het lijkt een waarschuwingskreet van het blad te zijn en ze zijn nu aan het uitzoeken of ze de nieuwere edities niet zelf online moeten gaan zetten. "Zo krijgen we tenminste zelf nog de hits".

Persoonlijk haalt het me allemaal niet zo uit, de foto's krijg ik toch wel te zien en hetzelfde geld voor de rest van Nederland. Immers wil iedereen de veel besproken foto's wel zien. Zelfs mijn moeder wist er iets over te zeggen...

En als je onder een steen hebt gewoond de afgelopen week, klik eens op onze NSFW categorie...