Ver'boos'd

Tijdens mijn lunch, besluit ik een broodje te halen, niet ver van mijn werk vandaan.

Ik spring op de fiets, wind mee, en langs het kanaal vlieg ik naar de winkel. Echter halverwege zie ik een jongen staan, een jaar of 16/17, schooltas op de rug, die een hond staat te aaien. Ik passeer hem, hij knikt, en ik "de vriendelijkheid" zelf, knik terug en fiets door.

Nog geen minuut later, hoor ik hem roepen "mevrouw, mevrouw", ik kijk achterom en daar komt hij aangefietst, ik ga wat langzamer rijden, want misschien is er iets aan de hand.
Eenmaal naast mij gereden, kijkt hij mij aan en vraagt; "Wilt u sex met mij hebben?"

Ik denk dat ik dit niet goed verstaan heb, en moet raar gekeken hebben, want hij herhaalt zijn vraag. Ik ben verbaasd en weet niet goed wat ik moet doen, en ik lach "Wat denk jezelf" kan ik er nog uitbrengen. Hij denkt van wel en ik voel me nu ongemakkelijk worden, gelukkig op dat moment komt er een fietser uit tegengestelde richting aan en de jongen maakt dat hij weg komt.

En dan begint bij mij na de verbazing boosheid op te komen, wat denkt die knaap wel en verdomme, het is klaarlichte dag en ik wil alleen mijn luchpauze houden en daar valt het hebben van sex niet onder.

Wat bezielt die knaap, hij is van dezelfde leeftijd als mijn zoon, en ik ben toch ook de jongste niet meer, zoals iemand mij pas nog fijntjes heeft duidelijk gemaakt.

Want eerlijk is eerlijk de meeste jonge jongens, dromen nu niet echt van "hot passionate sex" met een middelbare vrouw. Is hij dus een uitzondering, en ben ik nou net die ene jongen tegengekomen die al jarenlang droomt van sex met een oudere, of wilde hij alleen even zijn zaad lozen.

Hier achter mijn bureau, begin ik te beseffen, dat het een gevaarlijke situatie was.
Ik ben nu boos, heel boos, mijn lunchtijd is voorbij en het broodje ligt nog onaangetast naast mij.

IK HEB AL GENOEG GEGETEN EN GEDRONKEN VOOR VANDAAG,