Jessica Simpson

Jessica Simpson is geboren op 10 juli 1980. Ze begon al op jonge leeftijd met zingen en gaf op 5-jarige leeftijd haar eerste optreden in de baptistenkerk van haar vader. Ze zong 'Amazing Grace' en kreeg een groot applaus na haar optreden. Jessica bleef doorgaan met zingen en probeerde op haar 13e bij 'The Mickey Mouse Club' te komen. De Amerikaanse show waarbij onder andere Justin Timberlake, Britney Spears en Christina Aguilera ook hun carriere in de entertainmentwereld zijn begonnen. Helaas voor Jessica liep de auditie totaal in de soep omdat ze veel te zenuwachtig was. Ze weigerde echter om op te geven en besloot door haar afwijzing bij 'The Mickey Mouse Club' nog harder te gaan werken aan haar doorbraak.

Na haar doorbraak lagen de mannen rijen dik voor Jessica's deur, maar helaas voor alle mannelijke fans was haarr hart al vergeven. De gelukkige was Nick Lachey van de boyband 98 Degrees, die ze tijdens de optredens door het land had leren kennen. Voor de film 'Here on Earth' nam ze samen met Nick het duet 'Where you are' op. Bij die opnames zou de vonk echt zijn overgesprongen en de twee kregen een relatie. Jessica nam daarna haar tweede album 'Irresistible' op, dat in Nederland helaas geen hit werd. In ons land is de blonde zangeres bekender van de MTV-serie 'Newly Weds', waarin Jessica en Nick gevolgd werden in de eerste maanden na hun huwelijk. Overigens wilde Jessica als maagd het huwelijk in en is ze er trots op dat haar dat gelukt is.

Naast haar zangcarrière heeft ze ook nog acteertalent. Haar filmdebuut was in 2005 met 'The Dukes of Hazzard' waarin ze schittert als de prachtige Daisy Duke. Binnenkort valt ze te zien in 'Major Movie Star' en 'Employee if the Month' die beide in 2006 in de bioscoop moeten verschijnen. Naast deze film heeft ze een kleine rol gehad in 'The Twighlight Zone'-serie en de 'That '70s Show'-serie.