Riep daar iemand kuthoer?

Eventjes voor alle duidelijkheid: ja, Joran van der Sloot is inderdaad een leugenaar, maar nee hij is natuurlijk geen moordenaar.

Joran heeft in een openhartige bui, tijdens een televisie-interview in de Amerikaanse tv-show, 'Primetime Life', verteld dat hij weliswaar heeft gelogen over zijn laatste momenten met Natalee Holloway, maar dat was alleen maar dat was uiteraard niet zonder reden: "Ik loog, omdat ik bang was. Ik had op dat moment een vriendin. Ik wilde niet dat mijn vader of mijn vrienden slecht over mij zouden denken...". Nou het is geweldig, ondertussen denkt de halve wereld slecht over je maar dat is vast niet belangrijk.

Joran nam een risico door naar Amerika te gaan maar het was gewoon nodig omdat hij zijn verhaal kwijt wilde en vindt dat hij in de Amerikaanse media "ten onrechte is afgeschilderd als een verkrachter en een moordenaar". Zucht, nou we kunnen de ogen nog maar net droog houden, hoor Joran.

In het interview geeft hij toe dat zijn versie van de gebeurtenissen, na zijn leugens, moeilijk te geloven is: "Ik zou het waarschijnlijk zelf ook niet geloven...." Heel goed Joran, niemand gelooft je ook nog en doordat je zo'n publiciteitsgeil mannetje bent zal je vroeg of laat toch echt door de mand vallen. Hou toch verder gewoon je bek of vertel wat er echt is gebeurd die nacht..