Demonstratie tegen de cartoons

Een deel van de moslimgemeenschap heeft opgeroepen tot een demonstratie om 13:00 op de Dam aankomde zaterdag. Deze oproep tot demonstreren gaat uiteraard over de Deense spotprenten en alle oproer eromheen.

De bedoeling van deze groep is een vreedzame demonstratie. Het zal mij in ieder geval benieuwen. Als deze vreedzaam blijkt te zijn zal het denk ik aardig wat goodwill kweken, zo niet denk ik dat de hel pas echt goed los gaat breken. Ik ben in ieder geval zaterdag niet in Amsterdam.

Ik wens de moslimbroerders en zusters in ieder geval veel succes toe.

quote:
Beste moslim broeders en zusters,

Bij deze roepen wij u allen op om op zaterdag 11 februari om 13.00 uur aanwezig te zijn op de Dam in Amsterdam bij een demonstratie tegen de belediging van onze profeet en onze godsdienst.

De bedoeling van de demonstratie zal zijn om te tonen dat de ook de moslims in Nederland zich beledigd en vernederd voelen door de plaatsing en herplaatsing van de Deense spotprenten door o.a. De Volkskrant.

Met de demonstratie willen wij een vredige boodschap overbrengen. Namelijk dat wij als moslims ons kunnen verenigen op een vredige manier om onze stem te laten horen.

Wij willen heel graag dat u met zijn allen aanwezig zult zijn. Tijdens de demonstratie is het de bedoeling dat wij zwijgend zullen protesteren.

Wij roepen u allen op om uw verantwoorselijkheid als moslim te nemen en aanwezig te zijn zodat wij massaal een boodschap kunnen overbrengen.

Mensen die van plan zijn om voor ongeregeldheden te zorgen vragen wij uitdrukkelijk om thuis te blijven. Breng ons aub niet wederop ten schande!!!

Ons geloof is een vredelievend geloof waarin respect centraal staat. Dus ook respect voor andere religies en andermans eigendom enz.

Moge Allah ons steunen in ons voornemen, Inshaallah.

De moslimgemeenschap in Nederland