Lekkere reet?

Alles en iedereen mag zich tegenwoordig kennelijk wetenschapper noemen. Wat je onderzoekt is veel minder van belang, getuige het nieuwe onderzoek van een team Britse wetenschappers aan de Heriot Watt Hoge School, dat momenteel onderzoekt waarom een afzichtelijke reet er in de éne broek wel uitziet en in de andere broek totaal niet.

Even het onderzoek in een notendop:

quote:
Zo zijn vijf studenten bezig de verschillende broeken te ontwerpen waarbij de aandacht zal liggen op de diverse zakken. Wat is bijvoorbeeld de invloed van de maat, het model en de positie van de zak op het achteraanzicht van de vrouw? Verder zullen de verschillende soorten zomen worden belicht. Zorgen zij voor een slanke lijn of verbreden zij het beeld? En er wordt gekeken naar hoe de lengte van een broek de uitstraling van uw achterwerk kan beïnvloeden, de vorm van de pijpen en de algehele pasvorm. Zijn er bijvoorbeeld modellen waarin je de afmeting van je bips kunt verbergen? Of is voor u juist een strak model weggelegd, waarin u de derrière juist kunt laten uitkomen in al haar glorie.
Je kan het er maar druk mee hebben. Onderzoekster dr. Lisa MacIntyre laat weten dat het duidelijk moge zijn dat niet alle kledingstijlen elk lichaam flatteren. Nou, dat is echt nieuw bedankt hoor.

In ieder geval komt het hier op neer. Waar je je in de kroeg voorheen alleen moest afvragen of de fraai geboetseerde dame, waarmee je staat aan te pappen, van nature dat gezegende lijf heeft of volledig is omgebouwd, moet je erin de toekomst ernstig rekening mee houden dat wanneer de dame na een geslaagde versierpoging haar broek uittrekt er nog 50 kilo onvoorzien vet tevoorschijn rolt.

En zeg niet dat we je niet hebben gewaarschuwd....