SMS Bridget de playboy in

Bridget in Playboy? Sms BRIDGET NAAKT naar 4411 (¤ 1,10 p.o.b.)
Playboy steunt graag goede doelen en als wij daarmee ook nog eens tv -persoonlijkheid Bridget Maasland in het blad kunnen krijgen, hebben we daar veel voor over. Door middel van een gezamenlijke actie gaan Bridget en Playboy proberen dit te realiseren.

Katja vs. Bridget

Bridget Maasland strijdt op dit moment voor Dutchy Puppy, een organisatie die strijdt tegen hondenmishandeling. Zij doet dit in een 'battle'-vorm met Katja Schuurman. Beiden proberen op ludieke wijze zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen met de intentie om elkaar te overtreffen.

Nu of nooit!

Nu heeft Bridget aangegeven voor haar goede doel naakt in Playboy te willen poseren. Dit is de enige en laatste kans dat zij ooit naakt in Playboy zal verschijnen. En die kans willen en kunnen we niet laten liggen!

Playboy doneert een aanzienlijk bedrag aan Dutchy Puppy en roept zijn lezers en fans van Bridget op om door middel van een smsje dit bedrag tot minimaal 150.000 euro aan te vullen. De opbrengst van elk binnengekomen sms-je wordt ook nog eens door Playboy verdubbeld. Mocht het bedrag onverhoopt niet gehaald worden, dan zal het ingezamelde geld alsnog worden overgemaakt naar Dutchy Puppy.

Met deze actie moet het mogelijk zijn om zowel Bridget in Playboy te bewonderen als Dutchy Puppy financieel te ondersteunen. Twee vliegen in één klap!

Playboy verdubbelt jouw donatie!

SMS: Bridget Naakt naar nummer 4411 (¤ 1,10 p.o.b.). De uitkomst van deze actie zal bekend worden gemaakt in de tv-uitzending van maandag 19 december om 21:40 uur op Nederland 2. Via www.playboy.nl houdt Playboy zijn lezers op de hoogte van de actie. Je kunt sms'en tot en met 18 december.

(via playboy.nl)

Met dank aan Danny voor de submit