We kunnen weer vreten!

Het schijnt dat we tijdens de maand december allemaal wat extra gewicht verzamelen. Waarschijnlijk begint dat vandaag al bij het vieren van Sinterklaas en langzaam maar zeker zal het vreten worden opgevoerd, tot het hoogtepunt rond de kerstdagen. In januari kunnen we dan natuurlijk massaal aan de lijn en zullen we ons zelf wekenlang pijnigen met vage diëten zoals: Citroensapkuur, South Beach, Atkins, you name it. En als het alleen niet lukt, dan kunnen we altijd nog terecht bij de Weight Watchers of de EGA.

Voor iedereen die het doembeeld van het lijnen al voor zich ziet en daarom overweegt om de maand December door te brengen als een vastende monnik, even een klein tipje: "doe dat niet". In China is namelijk een nieuwe manier bedacht om af te vallen en deze methode schijnt absoluut een succes te zijn. Uiteraard hebben wij het recept en het is eigenlijk verbluffend eenvoudig:

Laat je eerst insmeren met Chinese kruiden en daarna flink besprenkelen met alcohol, vervolgens even een lucifertje erbij en de door de hitte zal de doorbloeding diep onder de huid bevorderd worden en de vetverbranding worden gestimuleerd. Kosten slechts 120 Euro!

Voor wie het niet helemaal gelooft even een kleine demo, waarbij wel de opmerking dat dit de derde behandeling is en we niet kunnen garanderen dat je na één behandeling al zo slank van de tafel stapt: demo.

Oké, het is misschien een wat heftige methode waar veel mensen voor terugdeinzen, maar het helpt kennelijk wel. Welke kruiden er precies nodig zijn voor deze methode vertellen we natuurlijk ook even:

1 dl Chinese sojasaus
1 dl rijstwijn of sherry
2 eetlepels suiker
2 teentjes knoflook
1 stukje verse gemberwortel, circa 50 g
6 segmentjes steranijs
2 theelepels sesamolie

Helemaal zeker weten we dit niet, maar mocht u het niet helemaal vertrouwen, probeert u dit dan eerst rustig even uit op een kip...