The end?

We maakten er vorige week melding van dat hockeyschatje Fatima Moreira na één uitzending van "Het mannetje" al weer door Talpa van de buis zou worden gemikt en ook de rest van de vrijdagavond programmering van Talpa compleet op de schop zou gaan. Uiteraard zijn we dan nu benieuwd naar de kijkcijfers van de nieuwe vrijdagavond.

Eens even kijken... Tja, dat ziet er geweldig uit hoor, echt een gouden ingreep geweest. Big Brother blijft het enige programma dat op de vrijdagavond wat kijkers scoort (476.000), maar iets als "Door het vuur" scoort op hetzelfde tijdstip bij de EO op Nederland 1 toch gewoon nog meer kijkers.

Het blijft dus een drama bij Talpa en op deze manier is er echt geen toekomst voor het speeltje van John de Mol. Dit ging dan nog over de vrijdagavond, maar van de zaterdagavond zullen De Mol helemaal de tranen in z'n broek schieten. Op primetime 20.30 u haalde Talpa nog geen 150.000 kijkers met politiehond Rex, terwijl RTL 4 op dat tjdstip 2,6 miljoen kijkers trok met de finale van "Dancing with the stars". Overigens gewonnen door Sjim en Sjulie.
Er schijnt trouwens ook nogal wat opschudding te zijn over het eerste doelpunt van PSV tegen AZ, dat kennelijk niet in de samenvatting van Talpa zat. Aangezien ik nooit voetbal kijk, is dat mij ontgaan. Misschien kan iemand even melden hoe dat zit?