Geile wijven in Futurama?

Omdat Coz het zo lief vroeg om het even te plaatsen omdat hij het gesubmit had:

Voel je nou niet genaaid als je er achter komt dat die kans eigenlijk heel klein is. Maar toch; mag ik daarmee even jullie aandacht voor het volgende.

Als je niet zoveel aandacht kan opbrengen: ook prima, maar doe dan aub het volgende:

1. Klik hier.
2. Vervang "your name" door je naam en druk op submit .

Hartelijk dank .

Voor de mensen met wat meer aandacht, zal ik toch wat meer uitleggen dan enkel een link te kwakken naar het draadje waar wat achterliggende info staat, of de Fok!wiki waar in het Futurama artikel wat meer algemene info staat over futurama.

Futurama is zoals sommigen weten de kortst lopende animatie serie uit de stal van Matt Groening en David X. Cohen, daar waar ook The Simpsons vandaan komt. Stiekem wordt Futurama wel eens vergeleken met The Simpsons doordat er in beide humor voor volwassenen zit. Maar Futurama heeft een heel andere insteek. Het is geen knus gezinnetje en het speelt in de 31ste eeuw.

Maar dat klinkt goed zou je zeggen, een serie van de makers van de simpsons, dat is gegarandeerd kijkplezier .
Ja dat klopt, het is een geniale serie. Met humor voor (niet al te) jong to oud en van laag opgeleid tot hoog opgeleid (het zal een van de weinige tekenfilms zijn die er gerust een quantummechanica grapje ingooit, of een ict grapje... maar altijd zodanig dat het de leek niet afschrikt)

Tenminste het was geweldig kijkplezier. In nederland is er naar mijn weten een half seizoen uitgezonden en in amerika is Fox nog harder aan het prutsen geslagen. Deze zender heeft het eigenhandig voor elkaar gekregen om een emmy award winnende serie wat Futurama is, de nek om te draaien... zowel letterlijk op het eind als met alle ergernis en ontevredenheid die ervoor zat...

Nu is er dus een initiatief opgezet om zo veel mogelijk 'handtekeningen' te verzamelen om vriendelijk doch dringend futurama weer op de buis te krijgen... DUS of je nou wel of niet van Futurama gehoord hebt, en of je nou wel of niet Futurama zou willen zien, het vriendelijke verzoek om even je naam achter te laten op die pagina... het is alleen je naam, geen email adres nodig, dus ook gegarandeerd geen spam tenzij je het een goed idee lijkt om al je contactpersonen een linkje te sturen. Dus:

1. Klik hier.
2. Vervang "your name" door je naam en druk op submit .

Fry zal trots op je zijn .