Rotterdamse hoertjes

Dankzij maatregelen van de gemeente schijnt Rotterdam één grote tippelzone te worden. Nu de Keileweg dicht gaat voor de prostituees zullen de daar werkzame dames (en alles wat er voor door moet gaan) hun werkgebied elders in de stad moeten zoeken.

Volgens de naieve gemeentebestuurders moeten heren die een prostituee zoeken maar naar een sexclub gaan, maar hulpverleners zien het somber is. De klanten van de prostituees zullen nu op allerlei plekken overlast veroorzaken in plaats van alleen op de Keileweg en de opgejaagde prostituees zullen op onveilige plekken gaan werken.

Rotterdam denkt een probleem te hebben opgelost maar de komende maanden zal blijken hoe dit echt uitpakt. Ik vrees echter dat Rotterdam hier veel spijt van gaat krijgen.

Zo, nu jullie weer op de hoogte zijn van het nieuws uit Rotterdam, heb ik voor alle teleurgestelde surfers die op de titel van dit blogje waren afgekomen hier nog een grappig filmpje om weer vrolijk te worden. Past eigenlijk in het rijtje van dit blogje onder het kopje:

- Blondjes zijn erg sportief.

Graag cijfers voor deze geweldige uitvoering.