HoT ShiT - Part Sept

Een oud liedje dat het niet echt moest hebben van de muziek, zullen we maar zeggen. De clip was een paar jaar geleden vaak te zien op TMF en ik heb hem nu gevonden. Dus kijk en geniet. Als je de muziek slecht vindt, kun je gewoon het volume verlagen hoor.

Jullie kennen allemaal Ben Stiller wel. Toch? En jullie kennen allemaal Jack Johnson. Toch?
Nee?! Schaam je. Deze Amerikaan maakt fantastisch mooie muziek. En dat laat hij ook zien in de volgende clip waar Ben Stiller een gastrol heeft. Dus kijken maar!

Deze keeper kan een transfer naar Ajax of een andere topclub ook wel vergeten. Want als je zulke domme blunders maakt, ben je het niet eens waard om de keepershandschoenen nog aan te mogen trekken.

Soms hoor je 's avonds wel eens twee katten met elkaar vechten. Het klinkt als baby-gehuil, maar het gaat er toch heel wat harder aan toe. Dat is ook zo bij de volgende twee dames. Ik weet niet waarover ze ruzie maken, maar het zal wel niet iets kleins zijn. Let's start the bitchfight !!

Of dit een echte held is, vraag ik me nog af. Al klinkt het wel stoer: Desktopman! Alleen zijn Brabantse houding en dito stem......Tsja, daar wordt hij toch meteen een mindere held van. Klik hier en geniet van de avonturen van Desktopman!

Wat dit moet voorstellen, heb ik nog steeds niet door. Volgens mij is het een soort van Tamagotchi, al vind ik deze wat minder lief en schattig. Weet iemand hoe dit mormel precies werkt? Laat het me ff weten!

Alweer een oud nummer, maar deze is in een nieuw jasje gestoken. Aan het nummer is niks veranderd, er is alleen een andere clip bij. Check dus deze clip om een pixelmannetje te zien zingen en swingen op het nummer Blue van Eiffel 65

Hé, psst? Kom eens hier....trek eens aan mijn vinger?!
Je vind het geen leuk geluid? Tsja, doven horen sowieso helemaal niks. Aan muziek hebben ze dus eigenlijk niks. En daar heeft deze man wat slims op gevonden. Met gebaren en bewegingen legt hij de tekst uit van Natalie Imbruglia - Torn