HoT ShiT - Part Six

Piranha's
Piranha's zijn gevaarlijke dieren. Ze hebben hele scherpen tanden en kunnen zo je vel eraf bijten en ik weet niet hoe snel ze een heel varken op hebben. Een aquarium vol Piranha's moeten ook af en toe eten. Wat geef je dan? Een lekkere muis. Ze weten alleen niet dat ze niet mogen spelen met het eten.

Scheren
Je hebt een date met een mooie vrouw. Ze vraagt of je mee naar huis gaat. Het wordt heel erg intiem. Zij begint langzaam haar topje uit te doen en gooit het weg. Je kijkt en je ziet 2 mooie rondingen onder een zwarte BH zitten. Het eerste wat in je gedachten opkomt is of je er straks aan mag gaan sabbelen en op dat moment duw je je hoofd tussen haar boezem, maar dan gebeurd in een keer iets wat je niet verwacht had.

Kopiëren
Kopieermachines worden voor veel doelen gebruikt. Het is een multifunctioneel apparaat en het is erg handig. Er zijn genoeg mensen die het apparaat misbruiken. Ze gaan bijvoorbeeld hun achterste kopiëren terwijl het daar niet voor bedoeld is en de jongeman in het filmpje zal het nu wel afgeleerd hebben.

Bacardi Silver
Je bent naar feestje toe gegaan waar leuke jongens zouden zijn. Een jongeman komt naar je toe en begint tegen je te praten maar hij blijft eindeloos tegen je praten en je probeert te bedenken hoe je van hem af kan komen. Gelukkig heeft je een vriendin de Bacardi Silver Manual bij zich. Je zoekt heel erg snel iets geks op en je voert het meteen uit en het resultaat is dat je van de zeverzak af bent.

X-Factor
Je bent een boerenlul en je doet mee aan X-Factor (Amerikaanse Idols). Je hebt veel geoefend en je gaat echt je best doen om goed te zingen en een goede performance te geven maar voor sommige mensen is het moeilijk om 2 dingen tegelijk te doen en die concentreren zich dan alleen op het zingen.