HoT ShiT - Part Cinq

Sorry Dude
Er wordt een overval gepleegd en je bent met je vrienden het geld aan het pakken en opeens loopt Steven Seagal naar binnen. Je vrienden kennen Steven en beginnen een beetje bang te worden maar ze hebben nog een beetje zelf-
vertrouwen en ze lopen erop af om hem neer te halen maar dan gaat alles fout.

Bier Reclame
Je loopt in de supermarkt en je ziet daar in een keer een bloedmooie vrouw staan die helaas niet bij de bovenste plank kan. Je loopt er heen om even te kijken wie het nu precies is en natuurlijk om haar even een helpende hand te geven. Ze draait zich eigen om en opeens blijkt het Jennifer Aniston te zijn. Je weet niet wat je moet zeggen of doen. Een ding is zeker er is nog maar 1 pak bier en die gaat met jouw mee naar huis.

Meer idioten
Je pakt een heleboel plastice tuintafels en je stapelt deze. Je laat er iemand op staan/zitten en je pakt ook nog eens 2 hele grote ladders. Hierna zorg je ervoor dat de ladders rechtop blijven staan zodat er iemand naar boven kan klimmen. Dan laat je beide ladders vallen. Wat het nut ervan is, is ons niet duidelijk.

Bowlen
Meeste mensen die gebowld hebben weten dat ze een bowling bal hebben en daarmee de kegels omver moeten gooien van een bepaalde afstand. Het is dan de bedoeling dat je de kegels raakt en probeert om een Strike te gooien om zo veel mogelijk punten te behalen zodat je kunt winnen. Het is dus de bedoeling dat je de bal loslaat op een gegegeven moment en niet blijft vasthouden.

Ademen
Je innerlijk reinigen. Het kan op vele manieren maar er is nu een nieuwe product op de markt waarmee je je innerlijk heel erg snel en gemakkelijk kan reinigen. Inhoud is een beetje water en zout. Je giet dit door je neus en je kunt dan hierdoor beter ademenen. Of dit echt kan? Daar zijn we ook nog niet uit.
In Co-operation with tolgashakur