HoT ShiT - Part Quatre

Helicopter
Alcohol in het verkeer is al gevaarlijk maar moet je eens voorstellen iemand die zat is en die nog een helicopter moet vliegen. Dit mag niet en is ook tegen de regels in, maar er zijn sommige mensen die geen behoefte hebben aan regels en toch lekker doen waar ze zelf zin in hebben. Daardoor krijg je zulke situaties.

Formule 1
Formule 1 is een leuke sport om naar te kijken. De F1-auto's gaan behoorlijk hard en met de kleinste stuurfout kun je een groot ongeluk veroorzaken. Je moet dus de hele race je koppie erbij houden. Gecontreerd blijven tot aan de finishlijn want als je dat niet doet kan het heel erg fout gaan.

Kogelvrij Vest
Kogelvrije vesten zijn kogelvrij maar dat betekent niet dat als iemand een kogel op je afvuurt dit geen pijn doet en het blijkt dat de kogelvrije vesten niet voor alle kogels geldt. Er zijn kogels die door deze vesten heen gaan maar los daarvan het is dus niet fijn om beschoten te worden door andere mensen.

Opera
Je neemt 13 mensen en geeft ze een stuk tekst dat ze helemaal uit hun hoofd moeten leren. Daarbij pak je een catchy deuntje en je begint te zingen met z'n allen. Het effect is heel erg leuk en makkelijk mee te zingen door de karoake liefhebbers tussen ons. Als je het te vaak hoort blijft het in je hoofd hangen dus pas op.

Biker
Op de weblog zijn er veel motorongelukken en stunts voorbij gekomen maar er zijn ook veel stunts die wel gelukt zijn maar niet vertoond zijn op de weblog omdat het geen leedvermaak is. Sommige stunts zijn echter wel de moeite waard om gezien te worden, stunts zoals deze...
In Co-operation with RealBizkit666