Tokyo Sexwale

Juist... iedereen kent Nelson Mandela, freedom fighter, politiek gevangene, yadayadayada... Natuurlijk was hij niet de enige, er zijn hem heel wat voorgegaan, Steve Biko was ook behoorlijk "da man" daarzo, en hij heeft apartheid niet overleefd, dus eigenlijk zou hij bekender moeten zijn, yes? Zo werken die dingen toch?

Vreemd genoeg niet, Nelson is namelijk veel en veel populairder, ondanks dat zijn (ex-)vrouw een corrupt boefje is. Enfin, eerlijk is eerlijk, Nelson heeft grote dingen bewerkstelligd, en I give credit where credit is due.

Mede daarom wil ik Tokyo Sexwale voorstellen. Eigenlijk heeft deze man net zoveel gespresteerd als Nelson himself, alleen verdenk ik duistere krachten ervan Tokyo zijn naam tegen hem gebruikt te hebben. En zoals mijn vader reeds op vroege leeftijd zei; "Grappen over namen zijn niet leuk!!!" het is maar dat je het weet!

Ziehier dus mijn PR offensief om de naam Tokyo Sexwale alsnog te promoten!!! Let op, binnenkort zit Tokyo bij Tutu en de paus enzo... je weet toch?