Normen en Waarden volgens Dub_V

Een wwkw gast submit van Dub_v:

Normen en Waarden

Ik schaam me tegenwoordig om Nederlander te zijn. Alles mag en kan hier, er zijn gewoon geen grenzen meer. Het wordt steeds meer een zooitje ongeregeld. Je hoeft alleen al op straat te lopen in de grote steden om tot die conclusie te komen.
Tot mijn grote verbazing keuren de meeste Nederlanders in mijn omgeving het goed dat Rob Oudkerk naar de hoeren gaat terwijl, hij getrouwd is. En dan nog wel een illegale tippelzone, waar arme meisjes misbruikt worden door pooiers en in feite als slaven werken. Dat hij af en toe een lijntje snuift (wat illegaal en slecht is) maakt velen ook niet uit. Hij is toch een goed politicus verder en daar gaat het toch om? Wat hij in zijn vrije tijd doet moet hij zelf weten, zo redeneert men.

Maar beste mensen, vergeten jullie niet iets heel belangrijks? Een goed politicus is ook iemand die het goede voorbeeld geeft. Die de WAARDEN en NORMEN kent van onze samenleving! Intussen zit men wel te kankeren dat allochtonen de waarden en normen niet kennen, maar kijk eerst eens naar je eigen politici. Hoe kun je in hemelsnaam een goede integratie van migranten verwachten als onze eigen politici zich zelf niet eens aan de waarden en normen houden? Denk er eens over na, stel dat Oudkerk een allochtoon was geweest dan zou er volgens mij veel meer met een vingertje naar hem worden gewezen. Dan zou men niet zeggen: ach, laat die man toch doen wat hij zelf wil in zijn vrije tijd, naar de hoeren gaan moet toch kunnen?. Nee, dan was het: Zie je? weer zo'n allochtoon die niet geïntegreerd is en onze waarden en normen niet kent, ze zijn ook allemaal zo! In hun cultuur is het normaal om vreemd te gaan, daarom gaat hij naar de hoeren!...