Ik voel me...

Dat ik ook dit nog eens als titel zou kiezen. Dat geeft al aan op welk laag niveau ik deze weken ben aanbeland in de wondere wereld die men "Het Leven" heeft genoemd. Ja ik zit weer is in de shit, wat ik buiten de crew fora natuurlijk aan niemand laat merken.
Waar ik vroeger m'n zusje er stevig verbaal vanlangs kon geven om een grote hoeveelheid woorden terug te krijgen, word ik tot ieders verbazing nu boos op een willekeurig crewlid, die op dat moment een opmerking maak die mij niet aanstaat.

Op zich wel lekker natuurlijk schelden op virtuele personen die je, omdat je toch nooit naar een crewmeet gaat, laatstaan fokmeet, nooit in het echte leven hoeft tegen te komen. Naar mijn mening zou de ideaalste user op dit forum een AI-bot zijn, waar tegen je liefkozend kunt praten, lekker mee kan rellen, of helemaal de huid kan volgeschelden om dat je net bent verzocht je mond dicht te houden door een of ander vrouwmeisje waar je wat anders van had verwacht.
Natuurlijk is een Kunstmatige Intelligentie op het forum een natuurlijke attractie voor users die alles van sex willen weten, of crewleden die alleen van bannen en slotjes geven houden.

Eigenlijk blijft alles in deze, bestaan uit oorzaak en gevolg. Waarom wil ik dit eigenlijk? Ik wil beschermd zijn voor mensen die mij verbaal pijn doen, bijna even erg als gepest worden alleen dan op een ander emotioneel raakvlak.

Vandaag werd ik terecht gewezen in een groep, op zich vind ik individueel terecht wijzen nog het minst erge van allemaal. Direct kan ik er wat op zeggen en voor mezelf concluderen dat ik fout of goed bezig ben geweest. In een groep, maak ik deel uit van een zogenaamd team, die alle fouten of complimentjes gezamelijk op zich nemen. Als perfectionist ben ik altijd de pineut als er iets negatiefs over mij als in ons wordt gezegt. Ik trek de schoen die mij niet past wel altijd aan. Dat begon bij de scouting, waar ik een hekel kreeg aan hierarchie en stichtingen en dat is er nogsteeds niet uit mijn leven gesleten.


Op zich heb je dan aan het eind van de dag zoiets, lekker eten... even van de Microsoft Netwerk Messenger gebruik maken en lekker een avond je vol kletsen met bekenden een potentieel vrouwmeisje: "maar heb nu ff geen tijd als je niet erg vind".
O, wat voel ik me dan als een vrouwelijk geslachtsdeel.