2e Mu Legend-weggeefactie

PoeHao

Vorig jaar hadden we een leuke actie om toegang te krijgen tot de bèta van Mu Legend. Deze laagdrempelige hack ’n slash MMORPG is de prequel van Mu Online. De tweede bèta is van 21 tot 28 februari en we mogen weer keys weggeven.

Mu Legend - Weggeefactie

De eerste bèta
Iedereen die mee heeft gedaan aan de eerste actie heeft meteen toegang tot de tweede bèta. Alle voortgang die reeds is gemaakt in de eerste bèta neem je gewoon mee naar de volgende. Onze grotendeels positieve ervaringen met de eerste bèta kun je hier nog eens rustig nalezen. Hieronder is één van de livestreams te bekijken.

De tweede bèta
Ook bij deze bèta gaan we livestreams verzorgen, zodat je een goede indruk krijgt van de gameplay. Deze bèta draait er om te controleren of de vijf extra talen goed worden weergegeven in Mu Legend, te weten Frans, Duits, Braziliaans-Portugees, Spaans en Pools. Ikzelf speel gewoon saai met de Engelstalige versie.

De wedstrijd
Hoe kun je kans maken op toegang tot de tweede bèta? Toon ons een afbeelding van een demon, gedrocht, monster of griezel die je wilt slachten. Of je het nu tekent en fotografeert, iets krabbelt in Paint of aan de slag gaat met PhotoShop, dat maakt niet uit. Het mag zelfs een monster zijn met zoveel bont dat PETA een rolberoerte krijgt, je huisdier in vermomming, of een bizarre foto van jouw jeugdheld. Creativiteit wordt beloond.

Je kan jouw creatie hieronder posten tot zaterdag 18 februari 23:59 en geen minuut later. Je hebt dus nog maar anderhalve dag de tijd om je monster met ons te delen! 

MU Legend - 2e beta