PSV viert de landstitel

Maarten (rubbereend)

Afgelopen zaterdag stelde PSV de landstitel veilig met een ruime overwinning op sc Heerenveen. Na afloop ontvingen de spelers de schaal en werd er nog lang doorgefeest. Gisteren werd het feest in de stad gevierd met een rijtoer en een huldiging op het Stadhuisplein. Met de mooiste foto's blikt FOK! terug op het feestelijke weekend in Eindhoven.

Luuk de Jong kopt de 3-1 binnen en stelt daarmee de landstitel voor PSV veilig (PRO SHOTS/Peter Lous)
Luuk de Jong kopte de 3-1 binnen en stelde daarmee de landstitel voor PSV veilig (PRO SHOTS/Peter Lous)

Willy van der Kuijlen reikt de schaal uit aan aanvoerder Georginio Wijnaldum (PRO SHOTS/Peter Lous)
Willy van der Kuijlen overhandigde de kampioensschaal uit aan aanvoerder Georginio Wijnaldum (PRO SHOTS/Peter Lous)

Ook op de tribunes vermaken de supporters zich goed met hun kartonnen versie van de kampioensschaal (PRO SHOTS/Kay Int Veen)
Ook op de tribunes vermaakten de supporters zich goed met hun kartonnen versie van de kampioensschaal (PRO SHOTS/Kay Int Veen)

Ook de technische staf van PSV kon hun geluk niet op (PRO SHOTS/Peter Lous)
Ook de technische staf van PSV kon hun geluk niet op (PRO SHOTS/Peter Lous)

Daarna ging het feest in de kleedkamer verder waar Georginio Wijnaldum zijn medespelers Jeroen Zoet en Luuk de Jong onderspoot (PRO SHOTS/Kay Int Veen)
Daarna ging het feest in de kleedkamer verder waar Georginio Wijnaldum zijn medespelers Jeroen Zoet en Luuk de Jong onderspoot (PRO SHOTS/Kay Int Veen)

Zondag startte het feest met een rondrit op de platte kar door Eindhoven (PRO SHOTS/Erwin Spek)
Zondag startte het feest met een rondrit op de platte kar door Eindhoven (PRO SHOTS/Erwin Spek)

Op een bomvol Stadhuisplein wachtten de tienduizende PSV-fans op de aankomst van de nieuwbakken landskampioenen (PRO SHOTS/Erwin Spek)
Op een bomvol Stadhuisplein wachtten de tienduizenden PSV-fans op de aankomst van de nieuwbakken landskampioenen (PRO SHOTS/Erwin Spek)

Na vele uren wachten voor de fans op het plein is dan eindelijk het moment aangebroken waar ze op wachten: de selectie verschijnt op het balkon (PRO SHOTS/Erwin Spek)
Na vele uren wachten voor de fans op het plein was dan eindelijk het moment aangebroken waar ze op wachtten: de selectie verscheen op het bordes (PRO SHOTS/Erwin Spek)

Eén voor één worden de spelers naar beneden geroepen op het grote podium wat voor het stadhuis is gebouwd. Memphis Depay jut daarbij het publiek nog wat extra op (PRO SHOTS/Erwin Spek)
Eén voor één werden de spelers naar beneden geroepen op het grote podium wat voor het stadhuis gebouwd was. Memphis Depay jutte daarbij het publiek nog wat extra op (PRO SHOTS/Erwin Spek)

Het centrale verdedigingsduo Jeffrey Bruma en Karim Rekik vermaakt het publiek met hun eigen liedjes (PRO SHOTS/Erwin Spek)
Het centrale verdedigingsduo Jeffrey Bruma en Karim Rekik vermaakte het publiek met hun eigen liedjes (PRO SHOTS/Erwin Spek)

Sterkhouder Andrès Guardado geniet met volle teugen van zijn eerste landstitel in zijn loopbaan (PRO SHOTS/Erwin Spek)
Sterkhouder Andrès Guardado genoot met volle teugen van de eerste landstitel in zijn loopbaan (PRO SHOTS/Erwin Spek)

Nicolas Isimat-Mirin blijkt de beste artiest in de selectie van PSV. Hij dirigeert het bomvolle Stadhuisplein en laat ze precies zo zingen en springen als hij wil (PRO SHOTS/Erwin Spek)
Nicolas Isimat-Mirin bleek de beste artiest in de selectie van PSV. Hij dirigeerde het bomvolle Stadhuisplein en liet ze precies zo zingen en springen als hij wilde (PRO SHOTS/Erwin Spek)

Het feest zou in Eindhoven nog lang doorgaan (PRO SHOTS/Erwin Spek)
Het feest ging nog lang door in Eindhoven (PRO SHOTS/Erwin Spek)