De Grote FOK!filmprijsvraag Week 4: Dinner for Schmucks

Martijn van Veen

De 'maand' tussen 15 maart tot en met 8 april staat geheel in het teken van de Grote FOK!filmprijsvraag. Tijdens vier prijsvragen maak je kans op de beste films. Als klapper op de vuurpijl maak je ook nog eens kans op 12 bioscoopbonnen! Houd FOK! en vooral FOK!film goed in de gaten. Volg ook het Twitteraccount van FOK!film om het laatste nieuws binnen te krijgen in je timeline.

Tijdens de laatste week mogen we 4x een dvd van de film Dinner for Schmucks weggeven. Maar dat is nog niet alles! Daarbij krijg je ook nog een leuk USB-muiswieltje voor je computer. De mensen met een blu-ray speler hebben nog eens extra kans op een prijs, kijk daarvoor onderaan de prijsvraag.

Dinner for Schmucks
Paul Rudd speelt de rol van Tim en heeft een functie als directielid. Tims baas is erg tevreden over hem en als Tim op een dag met een goed idee komt, staat hem zelfs promotie te wachten. Maar eerst moet Tim mee naar een maandelijks etentje. Alleen dat blijkt geen normaal etentje te zijn, maar een 'diner voor idioten'. Iedere gast moet een enorme idioot meenemen en de grootste idioot wint. Tim lijkt de grootste idioot te hebben gevonden in de belastingdienstmedewerker Barry (Steve Carell), maar het etentje blijkt anders te verlopen dan verwacht. Ook Tims leven blijkt negatief beïnvloed te worden door de aparte Barry.

Het beantwoorden van de prijsvraag gaat dit keer net even anders dan anders. Wij hebben twee films gepersifleerd en het goede antwoord is de titels van deze films. Het antwoord vul je alsvolgt in: Titel film 1 - Titel film 2. Dus met een koppelstreepje ertussen. Het filmpje is hieronder te bekijken:


Klik hier om de vraag te beantwoorden. Meedoen kan tot en met 10 april.

Win ook nog eens 12 bioscoopbonnen!

Naast vele topfilms maak je ook nog eens kans op 12 bioscoopbonnen. Uit alle winnaars van de prijzen wordt één iemand getrokken, die naast de prijs ook nog eens de 12 bioscoopbonnen gratis krijgt. Dit alles in samenwerking met Pathé, dé site die weet wat er in de bioscoop draait.

Dubbel kans?
Als jij beschikt over een blu-ray speler, dan maak je ook nog eens kans op een blu-ray van de één-na-laatste Harry Potter-film. Daarbij krijg je ook nog eens een toverstok van de tovenaarsleerling! Klik hier voor meer informatie.