De Grote FOK!filmprijsvraag Week 2: Jackass 3

Martijn van Veen

De 'maand' tussen 15 maart tot en met 8 april staat geheel in het teken van de Grote FOK!filmprijsvraag. Tijdens vier prijsvragen maak je kans op de beste films. Als klapper op de vuurpijl maak je ook nog eens kans op 12 bioscoopbonnen! Houd FOK! en vooral FOK!film goed in de gaten. Volg ook het Twitteraccount van FOK!film om het laatste nieuws binnen te krijgen in je timeline.

Tijdens de twee prijsvraag mogen we in samenwerking met Paramount Pictures 5 x een dvd weggeven van de komedie Jackass 3. In de film komen Johnny Knoxville en zijn crew weer samen om de gekste stunts uit te voeren. Niets is hen te gek!

De volledige Jackass crew is terug met de meest absurde stunts en meedogenloze practical jokes die op het randje balanceren in de DVD release van JACKASS 3. Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O, Chris Pontius, Preston Lacy en Jason “Wee Man” Acuna dagen elkaar uit tot het uitvoeren van de meest gestoorde, bizarre en gevaarlijke stunts met dieren, zichzelf en elkaar, die gegarandeerd leiden tot een hoop pijn, leed en vooral lol voor de kijkers! De creativiteit van de mannen bereikt wederom een nieuw hoogtepunt, boordevol totaal zinloze, pijnlijke, maar vooral hilarische acties. 

Het beantwoorden van de prijsvraag gaat dit keer net even anders dan anders. Wij hebben twee films gepersifleerd en het goede antwoord is de titels van deze films. Het antwoord vul je alsvolgt in: Titel film 1 - Titel film 2. Dus met een koppelstreepje ertussen. 

Hier is het tweede filmpje, veel succes!


Klik hier om de vraag te beantwoorden. Meedoen kan tot en met 27 maart.

Win ook nog eens 12 bioscoopbonnen!

Naast vele topfilms maak je ook nog eens kans op 12 bioscoopbonnen. Uit alle winnaars van de prijzen wordt één iemand getrokken, die naast de prijs ook nog eens de 12 bioscoopbonnen gratis krijgt. Dit alles in samenwerking met Pathé, dé site die weet wat er in de bioscoop draait.