Firstlook 2010

Ritse


Zaterdag 2 en zondag 3 oktober is het weer zover: de grootste gamesbeurs van Nederland, Firstlook 2010, gaat weer van start. Dit jaar belooft weer een ontzettend spannende editie te worden met de grootste titels en het Europese debuut van Duke Nukem: Forever. Wat staat er nog meer op stapel? Lees verder.

Over een kleine week is het zover: Firstlook 2010 gaat van start. Het belooft een bijzondere editie te worden met de grootste titels. De line-up voor het evenement begint langzamerhand duidelijk te worden. En het ziet er erg goed uit. Deelnemers Namco Bandai, EA, Ubisoft, Activision, Sony PlayStation, Nintendo, 2K Games, Rockstar, THQ, Sega, Square Enix, Capcom, Microsoft, Disney Interactive, Warner Brothers en BlackBean Games nemen allemaal hun beste titels mee. Nieuw is dat veel van deze games door de bezoekers 'behind closed doors' beleefd kunnen worden. Daarmee wil Firstlook de gamers laten proeven wat gamejournalisten op een E3 of Tokyo Gameshow meemaken.

De Line-up

2K Games
* Duke Nukem Forever 

 

 

BlackBean Games (Brizamila)
* WRC

 

Capcom (Brizamila)
* Dead Rising 2

* Marvel vs Capcom 3

 

Disney Interactive
* Epic Mickey

 

 

 

Electronic Arts
* Dead Space 2
* Dragon Age 2
* Medal of Honor
* MMA
* Need for Speed Hot Pursuit
* FIFA 11

 

 

Konami
* Def Jam Rapstar

 

Microsoft
* Fable 3

 

Namco Bandai
* Fallout New Vegas
* Enslaved

 

 

Nintendo
* Donky Kong Country Returns
* Golden Sun Dark Dawn
* Professor Layton en de verloren toekomst
* Wii Party
* Metroid: Other M

 

 

Sega
* Vanquish
* Shogun Total War 2 (PC)

MSI
* Asassins Creed 2
* F1 2010
* CIV 5

 


Sony PlayStation
* Gran Turismo 5
* Killzone 3
* Move Sport Champions
* Little Big Planet 2
* God Of War : Ghost of Sparta

 


 Ubisoft
* Assassins Creed Brotherhood
* Shaun White Skateboarding
* Just Dance 2
* RUSE
* Micheal Jackson The Experience
* Raving Rabbids: Traveling in Time

 
Warner Brothers
* FEAR 3
* Mortal Combat

 

 

Voor PC-gamers
Op PC/hardware-gebied zullen MSI, Acer, Asus, Sitecom, AC Ryan en Sony Ericsson hun nieuwste producten tonen. Er is dus ook veel te doen voor PC-gamers.

Organisator Blammo Events heeft besloten om Firstlook net als vorig jaar open te stellen voor gamers vanaf 14 jaar. Gelijk de vorige editie verschilt het per game of een 14- of 15-jarige een bepaalde titel mag spelen of niet. Firstlook volgt hiermee de regels die ook bij gelijksoortige game-events in binnen- en buitenland worden gehanteerd. Op Firstlook zal er in ieder geval volop content zijn die door 14- en 15-jarigen gespeeld kan worden.


Wat doet FOK!games op de firstlook?
Dit jaar heeft FOK!games de beschikking over een cameraploeg die voor ons een sfeer-verslag gaan maken. Mocht je ons ooit willen trakteren op een biertje, ons een keer aanraken of gewoon een handtekening willen, kan dat natuurlijk altijd. Wij lopen namelijk ook rond met een team dat flyers uitdeelt. Met die flyer kan je een van de ontzettend toffe prijzenpakketten winnen.

 

Kaarten kosten 22 euro (all in) online via www.firstlookevent.nl of 25 euro (all in) als je ze bij de Free Record Shop koopt.