Foto's: Wereldpremičre Step Up 3D

Thom Puiman (Juicyhil)

De wereldpremière van de film Step Up 3D werd maandagavond in Pathé Arena in Amsterdam gehouden. Nederland had de grote eer om als eerste publiek ter wereld de film te mogen zien. Het publiek stroomde dan ook massaal toe. Maar liefst twee zalen zaten compleet vol. In zaal 13 namen hoofdrolspelers Rick Malambri, Sharni Vinson en Madd Chadd plaats samen met de regisseur van de film, Jon Chu. In totaal was de premiere in 4 zalen tegelijk te zien!

Nadat een hoop BN-ers en natuurlijk de eregasten van de film over de rode loper naar binnen zijn gegaan, werd iedereen verwelkomd met een glas champagne. Zodra iedereen een plaatsje had gevonden en in zijn stoel zat, werden we eerst nog vermaakt met enkele deelnemers van de dance contest van gisteren en een dansgroep uit het tv-programma Hollands Got Talent.

Menno de Boer van Slam!FM introduceerde de hoofdrolspelers en de regisseur van de film en stelde hun wat korte vragen. Waarna rond 22.00 uur de film begon. Tijdens en na de film was het publiek merkbaar enthousiast en een hoop applaus was te horen.