FOK!games maandvooruitblik september

Kevin (KoosyNL)
De maand september is net van start gegaan en dat betekent goed nieuws voor gamers. De tijd van het jaar is van start gegaan dat er een stuk meer games uitkomen en dat is natuurlijk alleen maar erg prettig. Ondanks dat september nog niet overloopt van de games zijn er toch nog genoeg releases zodat iedereen lekker bezig kan blijven.

Na heel wat games op de thuis-platformen verschijnt Soul Calibur nu ook op de handheld. Soul Calibur: Broken Destiny verschijnt deze maand op de PSP met niemand minder dan God of War-held Kratos die het zal opnemen tegen oude Soul Calibur-favorieten. Een andere game waarin lekker geknokt mag gaan worden is Wet. Door middel van veel slow motion krijg je de mogelijkheid om tegenstanders op een zo mooi mogelijke manier af te maken met je pistolen of met je samurai-zwaard. Wet verschijnt voor de Playstation 3 en de Xbox 360.



Altijd al eens een ninja willen zijn die de lichamen van dieren over kan nemen? Dan kom je met Mini Ninja’s aardig in de buurt. In deze cartooneske actie-game zul je het als ninja op moeten nemen tegen dieren die door een donkere kracht zijn veranderd in kwaardaardige Samurai’s. De game zal verschijnen voor de DS, PC, Playstation 3, Wii en Xbox 360. Op de DS verschijnt het tweede deel in de Professor Layton-serie genaamd Professor Layton and Pandora’s Box. De game is al te krijgen in Japan en de VS maar vanaf deze maand krijgen we in Europa ook eindelijk de mogelijkheid ons te storten op meer dan honderd nieuwe puzzels en raadsels.

Ondanks dat Batman: Arkham Asylum vorige maand al verscheen op de Playstation 3 en de Xbox 360 zullen PC-gamers blij zijn dat ze deze maand ook de mogelijkheid krijgen om zich in het pak van Batman te hijsen en het op te nemen tegen de Joker. Een andere game met superhelden die deze maand verschijnt is Marvel Ultimate Alliance 2: Fusion. Vecht onder andere met Spider-man, Captain America en de Hulk tegen vijanden uit de Marvel-comics.