Killzone 2 toernooi: Geef je nog snel op!!!

Kevin (KoosyNL)
Killzone 2 ligt al sinds eind februari in de winkels voor de Playstation 3. Omdat bijna iedereen uitgebreid de kans heeft gehad om zich helemaal eigen te maken met de gameplay, maps, wapens en verschillende klassen hebben we bij FOK!games besloten jullie te testen. Natuurlijk is de ultieme beloning het vernederen van je mede fokkers, maar voor de drie besten hebben hebben we een Resistance 2 t-shirt in de aanbieding.

Vrijdag 15 mei zullen we rond 19:00 een server klaar hebben staan waar iedereen alvast kan inspelen. De server zal een wachtwoord hebben. Deze krijg je vrijdag via pm en een bericht via het playstation network. Bij de eerste nieuwe ronde vanaf 20:00 zal de wedstrijd beginnen met de volgende regels.

- De mode die gespeeld wordt is Body Count (100 kills)
- Drie maps worden gespeeld. Dit zijn Blood Gracht, Phyrrus Rise en Saluman Market
- Alle klassen en wapens mogen gekozen worden
- Winnaars zijn de drie personen die na het spelen van de drie maps het meeste aantal punten hebben gehaald op de drie maps bij elkaar. Alleen de score aan het einde van de ronde wordt geteld.

Wil je meedoen?

Vrijdag 15 mei is het de bedoeling om met andere fokkers de degens te kruisen. Wil je hieraan meedoen? Registreer je op FOK!, log in en stuur een PM naar KoosyNL met je PSN-naam. Je kunt ook een mail sturen naar koosynl@gmail.com. Vermeld daarin je FOK!-naam en PSN-naam. Er kunnen maximaal 32 spelers meedoen dus meld je snel aan.

Aanmelden kan tot 12:00 op Vrijdag 15 mei en probeer er voor te zorgen dat je tussen 19:00 en 20:00 aanwezig bent in de server.